Nordis Casino

Nordis Casino er et kjent nettcasino blant norske spillere. Gamblingsiden opererer under en Curacao lisens og gir en trygg og interessant spillopplevelse.

Jeg har testet Nordis Casino og er klar til å dele resultatene med deg. I denne anmeldelsen vil du lære hovedfunksjonene til spillet på siden, antall og utvalg av spill, tilgjengelige bonuser og kampanjer. Jeg vil også beskrive prosessen med å sette inn og ta ut penger på casinoet. Takket være testen min vil du selv kunne avgjøre om det er verdt å spille i dette nettcasinoet eller om det er bedre å velge et annet.

Fordeler:
  • Juridisk aktivitet;
  • Rettferdig og sikker spillprosess;
  • Valg av 1 av 3 velkomstbonuser med forskjellige betingelser;
  • Over 3300 spill inkludert Live og Crash;
  • Aksept av spill på sport;
  • Kampanjer med bonuser;
  • Cashback opptil 20 % uten omsetning.
Ulemper:
  • Omsetningskravet gjelder for innskudd og bonus;
  • Ingen progressive jackpotter;
  • Det er ingen turneringer og lotterier.
🏆 Nordis Casino
Nordis Casino
💻 Antall spill:2500+
🎁 Antall bonuser:5
💰 Velkomstbonus:1000 €
💳 Minimum Innskudd:10€
💯 Tilbakebetalingsprosent:95,6%
Nordis Casino Velkomstbonus 250% Opptil 1000 €
250% Opptil 1000 €
Velkomstbonus

18+. Bare nye medlemmer. Minsteinnskudd: €10. Tilbudet gjelder kun i 7 dager. Omsetningskravet hos Nordis Casino er 45 ganger det opprinnelige innskuddsbeløpet og mottatt bonus. Spill ansvarlig.

Vilkår Gjelder

Grunnleggende informasjon

Leverandør:1x2Gaming, Amatic Industries, BetSoft, Big Time Gaming, Blueprint Gaming, Booming Games, EGT Interactive, Endorphina, Evolution Gaming, EvoPlay ... Se Alt
Innskudd Metode: Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, EcoPayz, PaysafeCard, Bitcoin
Uttaksmetode: Skrill, EcoPayz
Tillatte land:Canada, Australia, Norway, Finland, Denmark
Forbudte land:Curacao, Belize, United States, United Kingdom
Godkjente valutaer:EUR, USD, BRL, MXN, CAD, AUD
Lisenser og tillatelser:Curaçao
Casino type: Krypto Casino, Live Casino, Mobil Casino, Nye Casino
Språk:English, Italian, Spanish, German, French, Portuguese
Generelt inntrykk
0 Rangering
Leverandør 0 %
Innskudd og uttak 0 %
Casinospill 0 %
Casino Bonuser 0 %
Kundestøtte 0 %
Erklæring om annonsering: Noen av nettcasino og casinooperatørene som er omtalt på NorskeCasinopanett.com er våre partnere. Dette betyr at når en bruker går og gjør et innskudd til online casino siden ved å bruke lenken vår, kan vi motta en liten provisjon.

Nordis Casino Velkomstbonus

Navn
Velkomstbonus
Bonus
Bonuskode
Få Bonus
Nordis Casino bonus
Nordis Casino
1 Innskudd
250% Opptil €1000
Vilkår Gjelder
Details
Nordis250

20 FS Casino bonus uten innskudd (Få en heldig ticket) på Nordis Casino

Nordis Casino bonus

Excellent reputation 9.5/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus20 FS
Bonus Type Casino bonus uten innskudd.
Min. deposit-
Bonuskode
Ingen kode kreves
Bonusspill-
Satser-
18+. Få en heldig ticket til gratisspinn med det nye lojalitetsprogrammet frem til 31.12.23 med et maksimumsbeløp på: € 50
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

120% Match Bonus (Reload) på Nordis Casino

Nordis Casino bonus

Excellent reputation 9.5/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus120%
Bonus Type Casino innskuddsbonus.
Min. deposit10 €
Bonuskode
Nordis120
Bonusspill-
Satser35x
18+. Alle spillere kan bli tilbudt en spesiell Reload Bonus for sine innskudd.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

200% Match Bonus på Nordis Casino

Nordis Casino bonus

Excellent reputation 9.5/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus200%
Bonus Type Casino innskuddsbonus.
Min. deposit10 €
Bonuskode
Nordis200
Bonusspill-
Satser35x
18+. Bonus tilgjengelig frem til 31. desember 2023.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

350% Match Bonus på Nordis Casino

Nordis Casino bonus

Excellent reputation 9.5/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus350%
Bonus Type Casino innskuddsbonus.
Min. deposit10 €
Bonuskode
Nordis350
Bonusspill-
Satser60x
18+.  350% Match Bonus spesifikasjoner: Omsetningskrav: 60x innskudd+bonus.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

Anmeldelse av Nordis Casino Norge

Official Website:www.nordiscasino.com
Eier:Games & More B.V.
Etablert i:2021
Først av alt sjekket jeg eierne og tillatelsene til å drive dette casinoet. Nordis eies av Grama Invest NV, som opererer under Curacao Offshore License No. 365/JAZ Sub-License GLH-OCCHKTW0711062021. Selve selskapet er registrert på Kypros. Curacao lisensen er ganske populær i iGaming-industrien, akseptert av Norge og mange europeiske land, men det er ganske vanskelig å kalle den pålitelig. Det er ikke uvanlig at det kommer klager fra spillere om skruppelløse casinoer som opererer i jurisdiksjonen til Curacao.

Casino Tjenester tilbys via den offisielle nettsiden uten å installere applikasjonen. Siden er designet i mørke farger og fungerer på engelsk, italiensk, fransk, tysk og brasiliansk. Støttede valutaer er euro, amerikanske dollar, kanadiske og australske dollar, brasilianske realer og meksikanske pesos. Sidebunnteksten inneholder hoveddelene med reglene og betingelsene for spillet, som jeg vil råde deg til å studere før du registrerer deg.

En viktig funksjon ved casinoet som du bør være klar over er aksepten av sportsbetting. Selskapet tilbyr å satse på dusinvis av sports- og sportsligaer fra hele verden. Enkelt-, ekspress- og systemspill aksepteres, så vel som i Live-modus. Du kan plassere uvanlige spill på de mest populære begivenhetene og sportene, for eksempel målscoreren eller antall straffer i en kamp.

Nettcasinoet har en Facebook-gruppe, men den er ikke aktiv. Mens jeg utforsket nettstedet, fant jeg knappene for å gå til fellesskap på Instagram og WhatsApp: begge viste seg å være uvirksomme.

Nordis Casino Sikkerhet

Sikkerheten ved å spille på Nordis Casino er i stor grad ivaretatt av Curacao lisensen, men eierne av gamblingsiden tok seg også av ytterligere beskyttelsestiltak. Spillernes personlige opplysninger er konfidensielle og ikke gjenstand for avsløring. Alle data som legges inn på siden er beskyttet av SSL-kryptering.

Jeg vil anbefale at du selv tar vare på sikkerheten i spillet. Lag et komplekst passord for å gå inn på kontoen din og ikke oppgi det til andre mennesker, og ikke bruk åpne Wi-Fi-nettverk når du spiller på casinoet.

Siden har regler for ansvarlig gambling, som kan beskytte deg mot store tap og spilleavhengighet. I tillegg kan spillere sette innskuddsgrenser per dag, uke eller måned: skriv til teknisk support om dette. Hvis barn har tilgang til datamaskinen, anbefales det å installere programmet Net Nanny.

Nordis Casino Bonuser

Etter min erfaring kan jeg si at gamblingsiden tilbyr et godt utvalg av bonuser. Selvfølgelig er det i noen andre casinoer mye flere bonuser, men det er viktig å ta hensyn til betingelsene for deres innsats. Jeg anbefaler på det sterkeste at du leser reglene for mottak og bruk av belønninger før du godtar å motta dem.

Jeg mottok de viktigste Nordis-bonusene og gjorde små konklusjoner.

Velkomstbonus

Nordis Casino Velkomstbonus

For nye spillere tilbyr Nordis Casino en av tre velkomstbonuser for første innskudd fra 10 euro:

  • 250 % med kampanjekode nordis250. Spilleren kan motta en bonus på opptil 2500 euro og ta ut fra den opptil x25 av innskuddet
  • 350 % med kampanjekode nordis350. Maksimumsbeløpet for denne bonusen kan være 3 500 euro, uttak – 20 000 euro
  • 200 % med kampanjekode nordis200. Bonusen under vilkårene for kampanjen kan ikke overstige 1000 euro, gevinsten fra den er x20 fra innskuddet

Valget av denne eller den nettcasino velkomstbonusen avhenger ikke bare av størrelsen, men også av omsetningskravene, som vi vil diskutere senere. Husk at du må vurdere styrken din riktig for å vinne tilbake belønningen i tide.

Etter min erfaring vil jeg si at mengden av velkomstbonuser på siden er ganske store og fortjener din oppmerksomhet.

Innskuddsbonus

Jeg ble positivt overrasket over hvordan nettcasino oppfordrer spillere til å gjøre nye innskudd. Opptil 3 ganger om dagen kan du motta en bonus på 120 % for å fylle opp kontoen din fra 10 euro. Det maksimale innskuddet er ikke begrenset, men du kan vinne opptil x20 av påfyllingsbeløpet fra det.

Den daglige innskuddsbonusen brukes kun i casinospill. For å motta en slik pris må brukeren være verifisert.

Penger tilbake

Casinosiden tilbyr aktive spillere cashback opptil 20%. Det er ingen beskrivelse av cashback-betingelsene på gamblingsiden, så jeg måtte kontakte support med dette spørsmålet:

  • For innskudd fra 100 til 500 euro per uke gis 10 % cashback
  • For innskudd opptil 2000 euro per uke gis 15 % cashback
  • For innskudd fra 2000 euro per uke gis en cashback på 20 %

Cashback krediteres fra mengden penger tapt av spilleren i løpet av uken og har ingen begrensninger på beløpet. En fin fordel med cashback i et casino: det trenger ikke satses. Etter å ha mottatt refusjon til kontoen, kan brukeren bruke dem til veddemål eller uttak.

Omsetningskrav

Alle tre typer velkomstbonuser fra Nordis Casino må omsettes innen 7 dager med innsatser som ikke overstiger 5 euro, men omsetningskravene er forskjellige:

  • 250 % med kampanjekode nordis250 — sats x45
  • 350 % med kampanjekode nordis350 – satser x60
  • 200 % med kampanjekode nordis200 – sats x35

Vær oppmerksom på at på dette casinoet gjelder omsetningskravet for bonusen og selve innskuddet. For eksempel, hvis en spiller fylte opp kontoen sin med 100 euro og mottok en bonus på 250 euro, må han, tatt i betraktning x45-innsatsen, satse 15 750 euro (350 * 45). Ganske mye penger å satse, er det ikke?

En 120 % bonus på daglige innskudd omsettes med x35-omsetning, også tatt i betraktning selve etterfyllingsmengden. Størrelsen på innsatsen under omsetning bør ikke overstige 5 euro.

Andre kampanjer og tilbud

Dessverre fant jeg ikke turneringer, lotterier og andre trekninger. Spillere bør være fornøyd med bonuskampanjene beskrevet ovenfor. Kanskje i fremtiden vil administrasjonen lansere en slags tegninger for sine brukere.

VIP-lojalitetsprogram

På casino nettstedet så jeg VIP Club-delen. I motsetning til andre casinoer er det ikke noe akkumulert poengsystem som bestemmer spillerens nivå i lojalitetsprogrammet. Støttetjenesten rapporterte at brukere som har gjort mer enn 20 000 euro i innskudd under hele spillets tid, blir medlemmer av VIP-klubben.

Etter å ha nådd dette innskuddsbeløpet, kontakter manageren spilleren og spesifiserer hvilke bonuser han ønsker å motta. Typer, beløp og betingelser for tildelinger er individuelle.

Hvordan registrerer jeg deg hos Nordis Casino og får en bonus?

Jeg har registrert meg på et online casino og vil fortelle deg om alle nyansene i denne prosedyren.

Innbyggere i Norge og noen andre europeiske land som er over 18 år kan registrere seg på Nordis Casino og spille for ekte penger. Registreringsprosessen består av 3 stadier, der du må oppgi personopplysninger:

  • Pålogging, passord, e-post, telefonnummer og kontovaluta
  • Navn og etternavn, fødselsdato og fødselssted
  • Nåværende bosted

På grunn av indikasjonen på en så stor mengde personlig informasjon, kan registreringen på casinosiden bli forsinket. Skriv inn alle dataene nøye, fordi de blir sjekket under verifisering. For å kunne motta ytterligere bonuser, i tillegg til velkomstbonusen, samt ta ut penger, krever administrasjonen at du går gjennom en identifikasjonsprosedyre. For verifisering er det nødvendig å sende et bilde av et pass eller annet dokument som bekrefter spillerens identitet og alder. I tillegg har selskapet rett til å be om bostedsbevis og kontoutskrift. Hvis brukeren nekter å levere dokumenter, er profilen hans begrenset i muligheter.

Etter registrering og bekreftelse av personlige data kan spilleren motta bonuser, delta i kampanjer, spille alle spill og ta ut penger. Uten registrering er kun gratis demoversjoner av spilleautomater tilgjengelig, der det er umulig å tape og vinne ekte penger. Jeg vil anbefale å spille gratis til nye spillere som ennå ikke kjenner spillereglene.

For å motta bonuser på casinoet, må du logge inn på din personlige konto og åpne Bonusseksjonen. Belønningene som brukes og bonusene som kan mottas vises her. Denne delen overvåker omsetningsprosessen for bonuser.

Nordis Casino Innskudd og Uttak i Norge

Jeg likte at Nordis Casino tilbyr praktiske økonomiske transaksjonsmetoder for norske spillere. Husk at du først må verifisere og omsette bonuser, og først da kan du søke om uttak av penger.

Nettcasinoet støtter følgende betalingsmetoder:

  • Visa og Mastercard
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafe Card
  • Revolut
  • Intetac
  • Sofort
  • Neosurf
Innskudd Metode
Visa MasterCard Skrill Neteller EcoPayz Paysafecard Bitcoin
Uttaksmetode
Skrill EcoPayz

Du kan ta ut penger ved å bruke metoden som det siste innskuddet ble gjort med. Hvis denne metoden ikke er tilgjengelig, vil systemet automatisk velge en alternativ metode.

Minimumsinnskuddet for de fleste betalingsmåter er 10 euro, uttak – 15 euro. Det er ingen provisjoner for betalinger, men betalingssystemet kan belaste dem. Etterfylling av kontoen utføres umiddelbart. Uttak av penger til elektroniske lommebøker utføres innen 24 timer, til bankkontoer – opptil 3 virkedager.

Betalingsprosedyren virket for meg ganske enkel og forståelig. Det viktigste er å nøye sjekke kontonummeret som casinoet betaler penger til, for ved en feilbetaling kan ikke pengene returneres tilbake.

Nordis Casino spill og programvare

Casino katalogen består av over 3300 spill. Nesten alle populære typer spill med forskjellige tekniske egenskaper er tilgjengelige, slik at brukerne kan velge riktig underholdning.

Nordis Casino Spill

Nordis bruker programvare fra over 20 kjente utviklere, nemlig Amatic, Belatra, Booongo, Wazdan, Pragmatic Play, NetEnt, Iron Dog og andre. Disse selskapene har et positivt rykte i iGaming-industrien og utvikler spill basert på en tilfeldig tallgenerator. Du kan være sikker på at dine data og midler er beskyttet mens du spiller.

1x2Gaming Amatic Industries BetSoft Big Time Gaming Blueprint Gaming Booming Games EGT Interactive Endorphina Evolution Gaming Evoplay Entertainment Fantasma Games Foxium Fugaso GameArt Gamomat Habanero Igrosoft iSoftBet NetEnt Nolimit City Novomatic Oryx Gaming PariPlay Playson Pragmatic Play QuickSpin Rabcat Red Tiger Gaming Spinomenal Thunderkick Tom Horn Gaming Wazdan Xplosive Iron Dog Studio Triple Edge Studios

Jeg har testet casinospill katalogen og vil kort dekke alle typer spill her.

Spilleautomater

Nordis Casino SpillMens jeg undersøkte casinoet, fant jeg ut at rundt 3000 spill av 3300 er spilleautomater. Et slikt antall spilleautomater overrasket meg positivt: nesten alle temaer for spill er tilgjengelige i katalogen, nemlig eventyr, eldgamle sivilisasjoner, frukt, dyr, filmer, bøker. De tekniske egenskapene til spilleautomater er også forskjellige: det er både de enkleste spilleautomatene med 3 hjul og uvanlige videoautomater med 7 hjul uten de vanlige gevinstlinjene.

En liten ulempe med katalogen over spilleautomater er at de ikke er delt inn i kategorier. Med andre ord kan brukere ikke velge Bonus Buy, Megaways, Classic eller andre typer videoautomater. Du kan finne et spill bare etter navn og leverandør.

Toppspilleautomater-kategorien inkluderer 9 løver, Lady Hawk, 2 konger av Afrika, 1. av Iris. Nye spilleautomater dukker opp nesten hver uke.

Jackpot spill

Det er ingen spilleautomater med progressiv jackpot på nettcasinoer. Men det finnes separate videoautomater med jackpot som en av premiefunksjonene. Som regel er slike jackpotter faste og måles i hundrevis eller til og med tusenvis av spillerinnsatser.

Det er ingen egen seksjon for jackpotspill, så du må lete etter dem selv. Totalt fant jeg mer enn 10 slike spill i katalogen: Jackpot Quest, Rainbow Jackpots, Halloween Jackpot og andre.

Rulett

Dessverre er antallet bordspill hos Nordis Casino ganske lite – rundt 40. Mer enn 10 typer rulett er tilgjengelig for spillere, inkludert europeisk, fransk og amerikansk rulett, Roulette Touch og andre. Hver type spill har sine egne individuelle regler og funksjoner, for eksempel i amerikansk rulett er en sektor med dobbel null tilgjengelig. Lær disse reglene før du begynner å spille rulett.

Blackjack

Det er 14 versjoner av blackjack. Brukere kan spille Blackjack Classic, American Blackjack, Blackjack VIP og andre spill. Fordelen med blackjack er at spillere kan påvirke resultatene av trekningen med sine handlinger, og ikke bare stole på flaks.

Baccarat

Jeg fant mindre enn 5 versjoner av baccarat i dette nettcasinoet. Tilsynelatende har casino administrasjonen fokusert på variasjonen av spilleautomater, så antallet bordspill og spesielt baccarat er relativt lite. Baccarat, American Baccarat, American Baccarat Zero Commission er tilgjengelig for spillere.

Andre casinospill

På den offisielle nettsiden til Nordis Casino fant jeg andre typer spill:

  • Video poker. Spillere tilbys 70 versjoner av videopoker, hvor hovedtrekket er fraværet av ekte motstandere. Brukeren trenger bare å åpne kortene og se om en vinnende kombinasjon har dannet seg. Jeg vil anbefale å spille Joker Poker, All American Poker, Jacks or Better.
  • Skrapekort. Omtrent 20 versjoner av skrapelodd er tilgjengelige for casino brukere – dette er spill som ligner lotterier. Blant de beste versjonene av spillet er Hot Safari, Gold Rush og Monster Scratch.
  • Number Games. Ulike versjoner av lotteriet er tilgjengelig her, nemlig Keno, Bingo og andre typer. Reglene for slike spill er veldig enkle, og resultatene avhenger utelukkende av flaks.
  • Crash Games. Slike spill er plassert i en egen del av hovedmenyen til nettstedet. Her kan du finne mer enn 10 slike interessante spill som Aviator, Balloon, Miner, Cricket og andre.
  • Virtuell sport. Her kan brukere spille virtuelle versjoner av fotball, tennis, hesteveddeløp, hockey, hundeveddeløp og andre idretter.
  • Instant Games. Denne kategorien inkluderer spill som ikke ligner på spilleautomater og bordspill, så det anbefales å studere reglene for hvert spill separat. Det er 14 Instant Games tilgjengelig totalt: E. T. Races, Mehen, Magic Wheel og mer.

Etter min erfaring kan jeg si at katalogen over andre casinospill er ganske imponerende. Her er det mye å velge mellom!

Nordis Live Casino

Nordis Casino gir deg muligheten til å spille live-spill etter at du har registrert deg og fylt opp kontoen din. Til og med spillutvalget vises bare etter at du har logget på kontoen din.

Nordis Live Casino

Live Casino katalogen er ganske stor og vil tilfredsstille behovene til de fleste spillere. Programvaren er levert av Evolution og Pragmatic Play, som er ledende utviklere i bransjen. Spill sendes fra deres egne studioer i forskjellige byer i Europa, og de aller fleste forhandlere snakker engelsk.

I Live Casino-delen kan du spille forskjellige versjoner av disse spillene:

  • Poker
  • Rulett
  • Black Jack
  • Baccarat
  • Wheel of Fortune
  • Lotterier

Du kan velge spill etter kringkastingsspråk, tabellstarttid og innsatsgrenser. I mange Live-spill starter innsatsen fra 10-20 cent, men det finnes også bord for storspillere med store grenser.

Kvaliteten på å kringkaste live dealer-spill er ganske høy, det er ofte en prat for å kommunisere med andre deltakere. Generelt likte jeg Live Casino-delen.

Nordis Casino på mobil og nettbrett

Nordis Casino mobilJeg har sjekket og bekreftet at casinosiden har en responsiv versjon for mobile enheter. Du kan åpne en gamblingside fra nesten hvilken som helst smarttelefon eller nettbrett på iOS-, Android- eller Windows-operativsystemet for å spille spilleautomater og bruke andre tjenester.

Casinosiden tilpasser seg umiddelbart til mobile gadgets uten å installere applikasjoner. Spillernes muligheter forblir de samme som på personlige datamaskiner, men katalogen over spill er litt redusert, fordi noen spilleautomater er bygget på utdatert Flash-teknologi.

Mobilversjonen av casinoet er av ganske høy kvalitet og rask. Med en stabil internettforbindelse kan du spille favorittspilleautomatene dine fra smarttelefonen eller nettbrettet uten problemer!

Nordis Casino Kundeservice

Spillere oppfordres til å kontakte Nordis support via e-post og live chat. Selvfølgelig er den raskeste måten å få svar på spørsmålet ditt gjennom chat-ikonet som vises nederst til høyre på siden.

Jeg kontaktet support for å få svar på noen spørsmål, slik at de kan gi reell tilbakemelding. Spilleren må logge inn eller skrive inn brukernavn og e-post for å åpne chatten. Lederen snakket engelsk. Generelt ble svarene på spørsmålene mine gitt i sin helhet og ganske raskt, så jeg hadde positive følelser fra å kommunisere med støtte.

Support email:

[email protected]

 

Nordis Casino Restriksjoner

Før jeg registrerer og bruker casino tjenestene, vil jeg gjerne beskrive noen restriksjoner og betingelser for spillet som du må huske:

  • Du kan registrere deg ved fylte 18 år
  • Innbyggere i en rekke land har forbud mot å ha en konto på siden, men Norge er ikke med på denne listen
  • Casino Kontoen kan kun brukes av eieren, som ikke har rett til å overføre den selv til nære slektninger
  • Hver person, familie eller husholdning kan bruke én bonus av en bestemt type
  • Det er forbudt å registrere seg på nytt for å motta bonuser
  • Betalinger på nettstedet utføres kun fra personlige kort og kontoer
  • Hvis bonusen ikke omsettes innen den angitte tiden, vil den bli kansellert
  • Det er forbudt å bruke casinoet til hvitvasking og uredelige aktiviteter

Sørg for å lese vilkårene og betingelsene for casinoet før du registrerer deg, fordi deres uvitenhet er ingen unnskyldning. I tilfeller av bevisst brudd på noen regler, kan kontoen på nettstedet bli blokkert.

Konklusjon om Nordis Casino

Jeg har virkelig testet Nordis Casino Norge og basert på min rike erfaring innen nettcasino kan jeg si at denne siden fortjener din oppmerksomhet. Først av alt vil jeg nevne en stor katalog med over 3300 forskjellige typer spill, muligheten til å satse på sport og en enorm velkomstbonus opptil 3500 euro. Curacao lisensen er selvfølgelig ikke den mest pålitelige, men den gir et tilstrekkelig nivå av spillsikkerhet.

Jeg anbefaler at du er forsiktig når du satser bonuser i dette casinoet. Faktum er at omsetningskravet kan nå x60 og det gjelder både bonusen og selve innskuddet. Jeg så ikke lotterier og turneringer her, noe som for meg personlig er en betydelig ulempe.

Alt i alt, hvis du er ute etter et lovlig casino i Norge med en stor spillkatalog og gode bonuser, kan det være lurt å sjekke ut Nordis!

Author: Lars Hansen
Casino Ekspert

Last Updated: feb 15, 2024

(1 votes)

Nordis Casino FAQ

1

Ja, Nordis Casino er lisensiert i Curacao til å lovlig være vertskap for nettgambling. Norske spillere har forbud mot å spille i ulisensierte casinoer fordi det ikke er trygt: du kan tape pengene dine og avsløre personlige data.

2

Casinoet har en enorm velkomstbonus for nye spillere, som kan være på opptil 7500 euro. For de tre første innskuddene deles det ut belønninger på 250 %, 300 % og 450 % opptil 2 000, 2 500 og 3 000 euro. Ved innsats er x35-innsatsen gyldig for bonusen og innskuddet.

3

Nordis Casino har ca 2500 sjansespill, hvorav opptil 2200 spilleautomater. Progressive jackpotter spilles i dusinvis av spilleautomater. Et lite antall forskjellige versjoner av poker, rulett, skrapelodd, bingo og andre bordspill er tilgjengelig på gamblingsiden. Det finnes også virtuelle spill som Minefield, Penalty Shoot-Out, Soccer Star. Brukere kan spille live casino og satse på sport.

4

Ja, i tillegg til de vanlige bankkortene og elektroniske betalingssystemene, kan spillere fylle på casino kontoen sin med kryptovaluta. Nordis Casino støtter kun Bitcoin. Brukeren må først kjøpe Bitcoin på børsen, og deretter sette inn kryptovalutaen på den personlige kontoen til gamblingsiden.

5

På grunn av statlige restriksjoner i Norge på casino betalinger, har spillere små problemer med å ta ut penger. For eksempel, hvis du kan fylle på kontoen din på en gamblingside ved hjelp av et bankkort, vil du ikke kunne ta ut gevinsten. Casinoet tilbyr å bruke betalingssystemene Skrill og EcoPayz eller bruke en bankoverføring av penger hvis disse metodene ikke er tilgjengelige.

6

Ja, casinoet har en €10 ingen innskuddsbonus for å fullføre KYC-prosedyren. Spilleren må bekrefte identiteten sin ved å sende et bilde av sin personlige ID, en selfie med denne IDen og bekrefte telefonnummeret sitt. Bonusen uten innskudd er kun relevant for nye spillere på gamblingsiden.

Trygge Nettcasinoer i Norge

Casino
Anmeldelse
Bonus
Betalingsmetode
Besøk
1
needforspin casino logo
NeedForSpin Casino Anmeldelse

Excellent reputation 9.5/10

300% Opptil 10000 kr + 300 Free Spins Velkomstbonus

18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Fullstendige vilkår og betingelser gjelder
Visa MasterCard Skrill Bank Wire Transfer Neteller Neosurf
2
wildz casino logo
Wildz Casino Anmeldelse

Excellent reputation 9.6/10

100% Opptil 5000 kr + 200 Free Spins Velkomstbonus

18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Fullstendige vilkår og betingelser gjelder
Visa MasterCard
3
lemon casino logo
Lemon Casino Anmeldelse

Excellent reputation 9.5/10

Opptil 6000 Kr + 200 Free Spins Velkomstbonus

18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Fullstendige vilkår og betingelser gjelder
Bitcoin Bitcoin Cash Litecoin Ethereum Dogecoin Visa

Leave a feedback of Nordis Casino

  • Peder, Aug 16 2023

    Først likte jeg kasinoet, de har over 2000 spill. Utalget er virkelig ganske bra. Men så begynte jeg å få problemer med bonusene, og det viste seg at kundeservicen her er helt elendig! Og bonusene viste seg å være fake. Ikke anbefalt, finn et annet kasino folkens.

    0
    • NorskeCasinopanett-team, Aug 16 2023

      Vi setter pris på at du har tatt deg tid til å dele din erfaring med oss om Nordis Casino. Nordis Casino legger vekt på mangfoldet og antall spill. Samtidig beklager vi de problemene du opplevde med bonuser og kundeservice. Dette er ikke den standarden vi ønsker å levere, og vi har allerede kontaktet kasinoet for å finne årsakene til situasjonen. Hvis du har mer informasjon eller spørsmål, vennligst kontakt oss på [email protected], så vil vi gjøre vårt beste for å løse eventuelle problemer.

      Med vennlig hilsen
      Ditt NorskeCasinopanett-team.

      0
  • Hans, Aug 25 2023

    Jeg burde ha lest de negative tilbakemeldingene først og tenkt meg grundig om ti ganger før jeg begynte å spille her. Jeg likte nettsiden deres og grafikken deres, men kundestøtten er forferdelig! Man kan nesten si at den ikke eksisterer, og i tillegg virker bonusene tvilsomme og skaper ikke tillit hos meg.

    0
    • NorskeCasinopanett-team, Aug 28 2023

      Takk for at du delte din opplevelse med oss. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med kundestøtten og bonusene. Vi tar kommentarene dine seriøst og vil undersøke dette nærmere for å forbedre tjenestene. Vi setter pris på din ærlige tilbakemelding, da det hjelper oss med å identifisere områder der vi kan gjøre forbedringer. Vi håper du vil gi oss en ny sjanse.

      Med vennlig hilsen
      Ditt NorskeCasinopanett-team.

      0
  • Bargy Ma, Sep 13 2023

    Dette kasinoet har et godt system, og de er åpne for kundenes krav! Alle kan ha sin egen mening, men jeg er veldig fornøyd med dem. Mange spill og leverandører. Pluss rask støtte med detaljerte e-poster.

    0
    • NorskeCasinopanett-team, Sep 19 2023

      Takk for tilbakemeldingen om Nordis Casino! Det er hyggelig å høre at du likte spillene og nettsiden. Vi ønsker deg en hyggelig og engasjerende spillopplevelse, og vi er alltid klare til å hjelpe hvis du har noen spørsmål eller kommentarer.

      Ditt NorskeCasinopanett-team.

      0