Neon54 Casino

Neon54 Casino i Norge er et velkjent og populært nettcasino. Tilstedeværelsen av en lisens, mange spill og kampanjer tiltrekker seg oppmerksomheten til norske spillere. I tillegg har denne gamblingsiden flere interessante funksjoner som jeg vil avsløre i anmeldelsen.

Jeg har utført en detaljert test av Neon54 nettcasino og er klar til å snakke om de viktigste fordelene og ulempene. Du vil finne ut hvor mange og hvilke spill som er på siden, hvilke bonuser du kan få her, samt hvordan du utfører økonomiske transaksjoner. Basert på min anmeldelse, vil du kunne bestemme om dette casinoet er riktig for deg å spille for ekte penger eller om du bør velge en annen side.

Fordeler:
  • Juridisk aktivitet under lisens;
  • Lyst nettsted med muligheten til å velge karakteren til kontoen din;
  • Generøse velkomstbonuser av ulike typer;
  • Over 4000 spill fra 115 programvareutviklere;
  • Vanlige turneringer og kampanjer;
  • VIP-lojalitetsprogram;
  • Støtte for kryptovaluta for betalinger.
Ulemper:
  • Mangler mobilapper;
  • Bonuser er gjenstand for innsats med en innsats sammen med innskudd.
🏆 Neon54 Casino
Neon54 Casino
💻 Antall spill:4000+
🎁 Antall bonuser:8
💰 Velkomstbonus:5000 Kr + 100 Free Spins + 1 Bonus Crab
💳 Minimum Innskudd:100 kr
💯 Tilbakebetalingsprosent:94%
Neon54 Casino Velkomstbonus 100% Opptil 5000 Kr + 100 Free Spins + 1 Bonus Crab
100% Opptil 5000 Kr + 100 Free Spins + 1 Bonus Crab
Velkomstbonus

Velkomstbonus MiraDona. 100% på opptil 5000kr + 100FS + 1 Bonus Crab. Vilkår og Betingelser: Denne kampanjen er kun tilgjengelig for nyregistrerte kunder hos Neon54 som har valgt «MiraDona»-velkomstbonusavatar. Det maksimale bonusbeløpet er 5,000 NOK / 500 EUR. Første innskudd på minst 100 NOK / 10 EUR vil gi en gratissjanse på Bonus crab. Spilleren kan bruke det ved å besøke Bonus crab seksjonen. Minsteinnskudd for å motta 100% bonus og 100 Bonusspinn på ditt første innskudd er 200 NOK / 20 EUR. Omsetningskravet hos Neon54 er 35 ganger det opprinnelige innskuddsbeløpet og mottatt bonus. Gevinster fra Bonusspinn har omsetningskrav på x40.

Vilkår Gjelder

Grunnleggende informasjon

Leverandør:1x2Gaming, BetSoft, Big Time Gaming, EGT Interactive, ELK, Endorphina, Evolution Gaming, Ezugi, Felt Gaming, GameArt ... Se Alt
Betalingsmetoder Norge: Bitcoin
Innskudd Metode: Visa, MasterCard, Revolut, Bank Wire Transfer, MiFinity, Bitcoin, Litecoin, Ethereum
Uttaksmetode: MiFinity, Bitcoin, Litecoin, Ethereum
Tillatte land:Finland, Norway, Germany, Austria, Switzerland, Czech, Italy, Hungary, New Zealand, Poland ... Se Alt
Forbudte land:Afghanistan, Belarus, Bulgaria, Curaçao, Cyprus, Cote d'Ivoire, Denmark, Estonia, Iran, Iraq ... Se Alt
Godkjente valutaer:USD, EUR, AUD, BRL, CAD, CLP, CZK, HUF, INR, JPY, NZD, NOK, PEN
Lisenser og tillatelser:Curacao
Casino type:Instant Play, Casino Mobile, Live Casino
Språk:Czech, English, Finnish, French, German, Hindi, Hungarian, Italian, Japanese, Norwegian ... Se Alt
Generelt inntrykk
0 Rangering
Leverandør 0 %
Innskudd og uttak 0 %
Casinospill 0 %
Casino Bonuser 0 %
Kundestøtte 0 %
Erklæring om annonsering: Noen av nettcasino og casinooperatørene som er omtalt på NorskeCasinopanett.com er våre partnere. Dette betyr at når en bruker går og gjør et innskudd til online casino siden ved å bruke lenken vår, kan vi motta en liten provisjon.

Neon54 Casino Velkomstbonus

Navn
Velkomstbonus
Bonus
Bonuskode
Få Bonus
Neon54 Casino bonus
Neon54 Casino
1 Innskudd
10% Opptil 2000 kr Cashback + 1 Bonus Crab
Vilkår Gjelder
Details
Ingen kode kreves

Opptil 100 kr bonusspill Casino innskuddsbonus (Gamshow Tirsdag) på Neon54 Casino

Neon54 Casino bonus

Excellent reputation 9.5/10

Norway flag Norway is allowed
BonusOpptil 100 kr
Bonus Type Casino innskuddsbonus.
Min. deposit100 kr
Bonuskode
Ingen kode krævet
BonusspillCrazy Time, Crazy Coin Flip, Monopoly Big Baller, Cash Or Crash, Mega Ball
Satser-
18+. 100 kr bonusspill Spillere kan få 100 NOK / 10 EUR i spillkreditt på utvalgte Gameshows. Utvalgte spill er: Crazy Time, Crazy Coin Flip, Monopoly Big Baller, Cash Or Crash, Mega Ball.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

Opptil 100 Free Spin (gratisspinn tilgjengelig) på Neon54 Casino

Neon54 Casino bonus

Excellent reputation 9.5/10

Norway flag Norway is allowed
BonusOpptil 100 FS
Bonus Type Gratis Spinn.
Min. deposit200 kr / 20 €
Bonuskode
Ingen kode kreves
BonusspillIt's Shark Time
Satser 40x
18+. Tilbudet gir opptil 100 gratisspinn når du omsetter for totalt 7000 NOK / 700 EUR på ELA Games. Gratisspinnene krediteres hos It’s Shark Time.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

15% Opptil 3000 € Cashback Bonus på Neon54 Casino

Neon54 Casino bonus

Excellent reputation 9.5/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus15% Opptil 3000 €
Bonus Type Cashback Bonus.
Min. deposit20 €
Bonuskode
Ingen kode krævet
Bonusspill-
Satser1x
18+. Kampanjeperioden er fra mandag 00:00 au dimanche 23h59 UTC hver uke. Aucune inscription supplémentaire er nødvendig.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

Anmeldelse av Neon54 Casino Norge

Official Website:1neon54.com/no
Eier:Rabidi N.V.
Etablert i:2021
Lisens:

Curacao

Det første jeg la merke til når jeg besøkte et nettcasino er et lyst og uvanlig design. Den offisielle siden er laget med temaet musikk fra 80-90-tallet. På sidene på nettstedet så jeg interessante karakterer som du kan velge når du registrerer en personlig konto: Jeg vil snakke om dette senere.

Neon54 eies av Rabidi NV, som er registrert på Curacao og opererer under lisens nr. 8046/JAZ. Betalinger på nettstedet administreres av Tilaros Limited, registrert på Kypros. Curacao-lisensen brukes av mange nettcasinoer i Europa, men den kan neppe kalles veldig pålitelig og trygg. På Internett kan du finne mange anmeldelser om skruppelløse casinoer med denne lisensen.

Du kan spille spill og motta andre tjenester på siden uten å installere applikasjonen. Den offisielle siden er flerspråklig og multivaluta. Spillere kan velge mellom 30 grensesnittspråk, inkludert norsk og engelsk, og euro, norske kroner og andre valutaer støttes også.

Jeg anbefaler på det sterkeste å ta hensyn til nettstedets casinobunntekst, som inneholder seksjoner med de viktigste vilkårene og betingelsene for spillet. Hvis du ønsker å registrere deg her, sørg for å se gjennom innholdet i disse seksjonene.

Neon54 Casino Sikkerhet

Tilstedeværelsen av en lisens er viktig, men ikke den eneste faktoren i et trygt spill i et casino. Selskapet har opprettet og følger sine egne retningslinjer for personvern, i henhold til hvilke personopplysningene til spillerne ikke utleveres til tredjeparter. Nettstedet beskriver hovedanbefalingene for å sikre sikkerheten til spillet. I tillegg er kontaktdetaljene til uavhengige organisasjoner som hjelper i kampen mot spilleavhengighet og gir råd for å spille i casinoet angitt.

En viktig faktor for å beskytte spillere på en gamblingside er bruken av SSL-kryptering. Du kan være sikker på at dine data og betalinger er trygge.

Neon54 Casino Bonuser

Fra min omfattende erfaring med casinoanmeldelser kan jeg si at Neon54 tilbyr ganske interessante og uvanlige bonuser som vil interessere både nybegynnere og erfarne spillere. Disse bonusene har forskjellige betingelser, som må studeres før du mottar dem. Husk: hvis du ikke vinner tilbake belønningen innen den angitte tiden, vil den bli kansellert. I tillegg er det umulig å ta ut penger før omsetning av bonuser.

Velkomstbonus

Neon54 Casino VelkomstbonusSom sagt, ved registrering må en ny spiller velge 1 av de 5 kontokarakterene. Velkomstbonusen avhenger av denne karakteren:

  • David Boyle. Ved å velge denne karismatiske unge mannen i neondrakt, mottar en ny spiller en 50 % bonus på sitt første innskudd, opptil maksimalt €1 000 og 1 bonuskrabbe.
  • Snoop Dog. Den berømte rapperen gir spillerne 10 % cashback for det første innskuddet opptil 200 euro og 1 bonuskrabbe.
  • Mira Dona. Når du velger denne jenta, er første innskuddsbonus 100 % opptil 500 euro og 200 FS, samt 1 bonuskrabbe.
  • Kriss. Dette medlemmet av det berømte rockebandet Kiss vil gi nye spillere en bonus på opptil 100 mBTC, 100 FS og 1 bonuskrabbe for deres første 4 kryptovalutainnskudd.
  • Craft Pank. Hvis du har valgt dette tegnet, belastes 1 FS for hver euro av det første innskuddet, maksimum er 150 FS. 1 bonuskrabbe er også gitt.

Bonus Crab er en virtuell analog av spillet der du trenger å få et leketøy fra en boks. Som en velkomstbonus får spilleren muligheten til å styre enheten for å få leken.

Minimumsbeløpet på det første innskuddet for å motta bonusen er 20 euro, ved innskudd på 10-19 euro gis kun 1 bonuskrabbe. Vær oppmerksom på at de fleste bonuser ikke tildeles når du gjør innskudd via Skrill og Neteller.

Takket være dette systemet kan hver spiller velge velkomstbonusen som passer ham best. Og jeg anser dette som en viktig fordel med det testede casinoet.

Ukentlig opplasting

For det første innskuddet gjort fra søndag 00:00 til torsdag 23:59, mottar spilleren 50 gratisspinn. Minimum påfyllingsbeløp må være 20 euro.

Gratisspinn vises på spillerens konto umiddelbart etter at innskuddet er kreditert. Sammen med slike spinn kommer det en melding til din personlige konto om hvilken spilleautomat de kan brukes i.

Weekend Reload Bonus

For det første innskuddet fra 20 euro, som spilleren gjør fra 00:00 fredag ​​til 23:59 søndag, belastes en 50 % bonus. Maksimal bonusbeløp er 700 euro. Hvis innskuddet er 50 euro eller mer, krediteres det i tillegg 50 gratisspinn for en bestemt videoautomat.

Omsetningskrav

Omsetningskravene i casinoet er forskjellige for ulike bonuser. Når du omsetter velkomstbonuser, må du ta hensyn til omsetningskravet x40, som gjelder belønningen og selve innskuddet. Denne tilstanden er en betydelig ulempe, siden brukere må satse et mye større beløp. Omsetning av gratisspinn utføres med x40 innsats. Omsetningsperioden er 10 dager.

Gratisspinn under vilkårene for Weekly Reload-kampanjen omsettes med x40-omsetning innen 7 dager fra mottaksdatoen. Omsetningskravene for belønninger under vilkårene for Weekend Reload Bonus er de samme som for velkomstbonusen.

Vær oppmerksom på at når du satser bonuser, tas 100 % av innsatsen i betraktning kun i spilleautomater, i andre spill – kun 10 %.

Andre kampanjer og tilbud

Jeg ble positivt overrasket over det store antallet andre tilbud fra Neon54 Casino. Jeg vil kort snakke om de tilgjengelige bonusene:

  • Bonusspill for 10 euro på tirsdager og torsdager
  • €10 bonusspill i blackjack og rulett
  • 100 gratisspinn på søndag

Du kan finne disse og andre tilgjengelige bonuser i Kampanjer-delen. Sørg for å lese vilkårene og betingelsene for slike tilbud før du godtar dem.

Mens jeg testet siden fant jeg ut at 5 eller flere turneringer er tilgjengelige daglig, med premiepotter som varierer fra noen få til hundretusenvis av euro. Jeg foreslår å vurdere turneringen med den største premiepotten på tidspunktet for skriving av anmeldelsen.

Drops & Wins-turneringen går månedlig og lodder ut 2 000 000 euro. Hver uke bestemmes de 10 beste spillerne, hvor en del av gevinsten er delt. For de første 3 plassene gis 25, 10 og 5 tusen euro.

Betingelsene for å delta i Drops & Wins-turneringen er ganske enkle. Spilleren må spille visse spilleautomater med innsatser fra 0,5 euro og tjene poeng. Jo flere poeng du får, desto høyere plass på stillingen. Poeng telles automatisk, du må bare plassere så mange spill som mulig og vinne penger.

VIP-lojalitetsprogram

Neon54 Casino har et godt lojalitetsprogram for aktive spillere. Totalt er det 5 lojalitetsnivåer med forskjellige funksjoner og bonuser.

NivåMånedlig uttaksgrense, euroPenger tilbakePersonlig leder
17 0000%Nei
210 0000%Nei
312 0005%Nei
415 00010%Ja
520 00015%Ja

Lojalitetsprogrammynter tjenes på forskjellige måter:

  • 5 % av hvert innskudd konverteres til mynter
  • For 100 euro innsats får du 1 mynt
  • For vanlig deltakelse i turneringer

De innsamlede myntene kan brukes i casino butikken. Slike mynter veksles inn mot bonuser og gratisspinn med en kurs som avhenger av ditt VIP-nivå.

Prosentandelen av cashback beregnes fra spillerens netto tap i løpet av uken. Minste cashback-beløp er 5 euro, maksimum er opptil 3000 euro, avhengig av status. Fordelen med cashback på dette casinoet er at det kun må omsettes én gang.

Hvordan registrerer jeg deg hos Neon54 Casino og får en bonus?

Jeg gikk gjennom registreringsprosessen i Neon54, og jeg er klar til å dele funksjonene i denne prosedyren med deg.

Registrering på casinoet består i å spesifisere personlig informasjon. Sørg for å indikere de virkelige dataene, som i fremtiden må bekreftes. Du kan registrere en personlig konto på en gamblingside etter å ha fylt 18 år. Først spesifiserer spilleren en e-post og pålogging, velger kontovaluta og kommer opp med et passord. Deretter må du skrive inn navn og etternavn på nettstedet, bosted. Sørg for å lese og godta spillereglene i casinoet.

Registreringen tar mindre enn 5 minutter og er ganske enkel. Jeg vil anbefale at du umiddelbart bekrefter identiteten din ved å sende et bilde av passet ditt eller et annet dokument som inneholder informasjonen din. I unntakstilfeller kan administrasjonen kreve at kopier av kontoutskrifter eller bruksregninger sendes. Bekreftelsesperioden kan ta 10 dager. Uten bekreftelse er uttak av midler ikke mulig. Hvis du nekter å bekrefte dine personlige data, vil du ikke kunne bruke alle tjenestene til casinosiden.

Jeg vil gjerne merke tilstedeværelsen av 4 kontosaldoer:

  • Ekte penger
  • Bonussaldo
  • Lojalitetsprogrammynter
  • Bonus Crab Chances

Takket være denne inndelingen av saldoer er det mye mer praktisk å kontrollere midlene og mulighetene dine på nettstedet.

For å motta bonuser, må du åpne seksjonen Dine bonuser på din personlige konto. Her vil du se brukte og tilgjengelige bonuser. For å få en ny bonus, klikk på den, les vilkårene og klikk på knappen Få bonus.

Neon54 Casino Innskudd og Uttak i Norge

En av de viktige fordelene med dette casinoet er muligheten til å foreta betalinger i kryptovaluta. Denne metoden lar deg gjøre innskudd og ta ut penger anonymt, raskt og med minimum provisjon. Det finnes andre betalingsinstrumenter tilgjengelig i Norge.

For betalinger i casinoet kan du bruke følgende metoder:

  • Visa og Mastercard
  • MiFinity
  • eZeeWallet
  • Lunu
  • Bitcoin
  • Tether
  • Bitcoin Cash
  • Litecoin
  • Ripple
  • Ethereum
  • USD Coin
  • DAI
Innskudd Metode
Visa MasterCard Bank Wire Transfer Bitcoin Litecoin Ethereum
Uttaksmetode
Bitcoin Litecoin Ethereum

For å ta ut penger må du bruke siste innskuddsmetode. Casinosiden holder tilbake en provisjon for innskudd kun gjennom Lunu – 2,5%. Kontopåfylling og uttak av midler med andre metoder utføres uten provisjon, hvis det ikke belastes av selve betalingsinstrumentet.

Minste innskudd er 10 euro, maksimum er fra 500 til 5000 euro, avhengig av metoden. Du kan ta ut fra 10 euro til 3-5 tusen euro om gangen. Innskudd krediteres umiddelbart. Siden oppgir at det tar 1 til 3 dager å ta ut penger, men ved bruk av kryptovaluta behandles betalinger mye raskere.

Vær oppmerksom på at disse betalingsmåtene er tilgjengelige for Norge. Ved registrering fra et annet land tilbys andre betalings- og uttaksmetoder.

Selve prosedyren for økonomiske transaksjoner i Neon54 er ganske enkel. Du må logge inn på din personlige konto, åpne Real Balance-delen, velge en betalingsmetode og fullføre transaksjonen.

Neon54 Casino spill og programvare

Nå nærmer vi oss studiet av en av hoveddelene av gamblingsiden – katalogen over spill. Det er antallet og variasjonen av spill som mange spillere legger merke til.

Neon54 Casino spillJeg vil si med en gang: online casinoer tilbyr et virkelig bredt utvalg av underholdning. Mer enn 4000 spill fra 115 programvareutviklere er tilgjengelig på siden. Det er iGaming-industriledere som NetEnt, Booongo og Microgaming, samt ukjente selskaper: Kajot, AvatarUX, Revolver, Quik. Takket være et så stort utvalg av utviklere kan du oppleve programvare fra nykommere i bransjen.

1x2Gaming BetSoft Big Time Gaming EGT Interactive ELK Endorphina Evolution Gaming Ezugi Felt Gaming GameArt Gamomat Iron Dog Studio iSoftBet Microgaming NetEnt Oryx Gaming PariPlay Play’n GO Pragmatic Play Push Gaming QuickSpin Red Tiger Gaming Reel Time Gaming Spinomenal Thunderkick VIVO Gaming Wazdan Yggdrasil Gaming

Selvfølgelig kan hvert spill spilles gratis uten registrering.

Spilleautomater

De aller fleste casinospill er videoautomater. Dessverre er det ingen mulighet til å velge individuelle kategorier av spilleautomater, så du må søke etter spill manuelt. Spilleautomater kan bare filtreres etter nyhet, popularitet og utviklere.

Katalogen til gamblingsiden har nesten alle typer spilleautomater. Jeg studerte sortimentet og identifiserte følgende kategorier av spilleautomater:

  • Neon54 Casino SpillKlassiske spilleautomater med 3 hjul, enkel grafikk og minimale funksjoner
  • 3D-spor med grafikk av høy kvalitet, interessante karakterer og animasjon
  • Spilleautomater med Bonus Buy, Megaways, FreeSpin, Hold og Win funksjoner
  • Spill om temaene frukt, bøker, eventyr, eldgamle sivilisasjoner, tegneserier, filmer

Katalogen over spilleautomater er virkelig imponerende og oppdateres jevnlig med nye produkter. I «Topp»-delen av nettstedet er Starling Princess, 12 Coins, Feel Lucky, Gonzos Quest-spilleautomater tilgjengelige.

Jackpot spill

En egen del av siden inneholder spilleautomater med jackpotter. Reglene for å vinne jackpotten er forskjellige: du må enten samle en bestemt kombinasjon av symboler, eller gå gjennom bonusrunden. Noen spilleautomater har progressive jackpotter, mens andre har faste jackpotter. Betingelsene er individuelle og beskrives i hvert spill.

Jeg så Total Jackpot på casinoet, som i skrivende stund var på nesten 40 millioner euro. Dette er et generelt tall som tar hensyn til jackpottene som spilles i forskjellige spilleautomater, det vil si at det er umulig å vinne et slikt beløp om gangen.

Blant jackpotautomatene vil jeg nevne Bandidos Cash, Bullet Hole og Green Chilli.

Roulette

Nettcasinoet har en katalog med flere dusin versjoner av rulett. Brukere kan spille Auto Roulette, American Roulette, 9 Pots of Gold Roulette og mer. Hvert spill har sine egne regler og betingelser som du må studere før du satser. I Live Casino-delen er antallet rouletter mye større.

Blackjack

Antallet blackjack-versjoner er relativt lite og overstiger 10. Spillere tilbys 21 Burn Blackjack, 3D Blackjack, American Blackjack, Back Blackjack og andre. Det er ganske interessante versjoner av blackjack med bonuser og bonusrunder som gjør spillingen mer variert.

Baccarat

Casino Brukere kan spille mer enn 10 versjoner av baccarat, som 3D Baccarat, Baccarat Zero Commission og flere typer standard baccarat. Hver versjon av spillet er unik. Les nøye reglene for baccarat før du setter spill, spesielt med ekte penger.

Andre casinospill

I Neon54 Casino-katalogen fant jeg andre typer spill:

  • Arcade. Dette er uvanlige spill som skiller seg i regler fra de vanlige spilleautomatene. Disse spillene inkluderer Aviator, Balloon Run, Cash Crab, JetX.
  • Video poker. Det er ingen motstandere i denne pokeren, så hver vinnende kortkombinasjon betales. Du kan spille Caribbean Poker, Bonus Poker, 3 Draw Poker og andre versjoner.
  • Craps i flere versjoner.

Katalogen over andre spill er ganske stor, og du kan velge det passende alternativet.

Neon54 Live Casino

Neon54 Live CasinoLive Casino katalogen består av flere hundre kort- og bordspill, inkludert:

  • Rulett
  • Poker
  • Baccarat
  • Black Jack
  • spillshow
  • Craps

Nettcasinoet bruker programvare fra kjente utviklere som Evolution, Playtech, BetGames og noen andre. Disse selskapene er ganske kjente, så jeg har ingen grunn til å tvile på sikkerheten til spillet her.

Jeg ble positivt overrasket over muligheten til å se spillet med en live dealer før jeg spiller for ekte penger. Du kan studere spillingen, innsatsgrensene, tale og oppførsel til dealeren selv. De fleste Live-spill er på engelsk.

Kvaliteten på Live Casino-sendingen er høy. Jeg har hatt positive inntrykk etter å ha studert denne delen.

Neon54 Casino på mobil og nettbrett

Neon54 Casino mobilNettcasinoet har ikke applikasjoner for smarttelefoner og nettbrett. Spillet fra mobile enheter spilles i en adaptiv versjon av siden, som tilpasser seg alle skjermstørrelser.

Mobilversjonen av Neon54 Casino er av ganske høy kvalitet, rask og praktisk. Fra gadgeten din kan du spille nesten alle spilleautomater, bord- og livespill, samt delta i kampanjer og turneringer. Ved hjelp av smarttelefon og nettbrett kan du ta ut penger.

For å begynne å spille når du bare inn på casino nettstedet, logger på og velger det aktuelle spillet. Følelsene fra spillet fra mobile enheter er de samme som fra personlige datamaskiner.

Neon54 Casino Kundeservice

For å kontakte casino støttetjenesten tilbys en nettprat, hvis knapp er plassert i bunnteksten på siden. Når du klikker på denne knappen, vises et nytt vindu der du må skrive inn navn og e-post, samt stille et spørsmål om interesse.

Støtteledere svarer veldig raskt på engelsk. Med stor sannsynlighet vil du motta et fullstendig svar på spørsmålet ditt. Jeg var fornøyd med arbeidet til støttetjenesten.

I tillegg til chatten kan support kontaktes via e-post. Gamblingsiden har også en stor FAQ-seksjon.

Support email:

[email protected]

Neon54 Casino Restriksjoner

Jeg anbefaler på det sterkeste at du leser alle casinoets vilkår og betingelser før du registrerer en konto. I tillegg til begrensningene som jeg allerede nevnte i testen, vil jeg trekke oppmerksomheten din til andre:

  • For å spille, bruk kun personlige penger, bankkort og elektroniske lommebøker
  • Det er ikke mulig å refundere penger brukt på casinospill
  • Det er ikke mulig å overføre en konto til bruk for andre.
  • Det er forbudt å bruke programvare som kan forstyrre driften av nettstedet

Casinoets vilkår og betingelser endres og oppdateres med jevne mellomrom. Uvitenhet om slike forhold kan ikke tjene som en unnskyldning for å bryte dem.

Konklusjon om Neon54 Casino

Som et resultat av en detaljert test av Neon54 Casino, kom jeg til den konklusjon at dette casinoet fortjener din oppmerksomhet. Gamblingsiden har et interessant design og muligheten til å velge 1 av 5 kontokarakterer, som bestemmer typen velkomstbonus. Jeg var også fornøyd med det store antallet andre bonuser, kampanjer og turneringer.

Casino katalogen er veldig stor og når 4000 spill av nesten alle typer, inkludert de med jackpot. Gamblingsiden støtter praktiske betalingsmetoder, inkludert kryptovalutaer.

Den eneste betydelige ulempen jeg fokuserte på er innsatsen med bonusinnsatsen og selve innskuddet, som det ble mottatt for.

Neon54 ga meg inntrykk av et trygt og sikkert nettcasino.

Author: Lars Hansen
Casino Ekspert

Last Updated: feb 13, 2024

(5 votes)

Ofte stilte spørsmål

1

Ja, Neon54 Casino er lisensiert av Curacao. Tilstedeværelsen av en lisens indikerer den lovlige aktiviteten til casinoet, som har bestått de nødvendige kontrollene for å få denne tillatelsen.

2

Det er 8 kategorier av spill tilgjengelig i nettcasinoet. Hovedtypen spill er spilleautomater på flere tusen. Separate seksjoner inneholder Topp, Nye og Populære spilleautomater, samt mange spilleautomater som spiller progressive jackpotter. Casinoet har også bordspill som blackjack, baccarat, rulett, poker, craps. Registrerte spillere kan spille med live dealere.

3

Ved begynnelsen av registreringen må spilleren velge 1 av 5 tegn, som velkomstbonusen avhenger av. Deretter indikeres personlige data: e-post, pålogging, passord og kampanjekode, hvis tilgjengelig. Spilleren må også legge inn mer detaljert informasjon om seg selv, nemlig for- og etternavn, alder, kjønn og andre data, som bekreftes ved å sende et bilde av personlige dokumenter.

4

Nye spillere mottar 1 av 5 velkomstbonuser avhengig av den valgte karakteren. Det kan være opptil 1000 euro for de første 3 innskuddene, 10 % cashback opptil 200 euro, gratisspinn for hver euro i innskudd og andre belønninger. I tillegg gis en ukentlig cashback på opptil 15 %, og i et live casino kan det være 25 %.

5

Nordmenn kan bruke følgende betalingsmåter hos Neon54 Casino: Visa, Mastercard, Revolut, MiFinity. I tillegg er Bitcoin, Ethereum, Tether, Litecoin, Ripple kryptovalutaer tilgjengelige.

6

Minste innskuddsbeløp på casinoet er 100 KR, gjennom MiFinity – 150 KR. Spilleren kan ikke sette inn mindre enn dette beløpet.

7

Ja, brukere kan spille online casinoer fra mobile enheter. Det er utviklet en adaptiv versjon av gamblingsiden, som fungerer på nesten alle smarttelefoner og nettbrett på iOS, Android, Windows Phone. Mobilcasinoet begrenser ikke spillemulighetene til spillerne.

8

Den beste måten å kontakte Neon54 Casino support på er å bruke nettpraten. Spilleren kan skrive spørsmålet sitt på norsk og få raskt svar fra operatøren. Du kan også skrive til e-post, som ledere svarer innen 45 minutter.

Trygge Nettcasinoer i Norge

Casino
Anmeldelse
Bonus
Betalingsmetode
Besøk
1
needforspin casino logo
NeedForSpin Casino Anmeldelse

Excellent reputation 9.5/10

300% Opptil 10000 kr + 300 Free Spins Velkomstbonus

18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Fullstendige vilkår og betingelser gjelder
Visa MasterCard Skrill Bank Wire Transfer Neteller Neosurf
2
wildz casino logo
Wildz Casino Anmeldelse

Excellent reputation 9.6/10

100% Opptil 5000 kr + 200 Free Spins Velkomstbonus

18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Fullstendige vilkår og betingelser gjelder
Visa MasterCard
3
lemon casino logo
Lemon Casino Anmeldelse

Excellent reputation 9.5/10

Opptil 6000 Kr + 200 Free Spins Velkomstbonus

18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Fullstendige vilkår og betingelser gjelder
Bitcoin Bitcoin Cash Litecoin Ethereum Dogecoin Visa

Leave a feedback of Neon54 Casino

  • Adolf, Aug 16 2023

    Så jævla kult at de har en lisens for gambling, det gir meg en følelse av trygghet. Nettsiden deres er skikkelig fargerik og kul, og det er så gøy at man kan velge en egen karakter for kontoen. Men faen, kundeservicen deres er helt forferdelig, det er det verste jeg har opplevd på minst et år!

    0
    • NorskeCasinopanett-team, Aug 16 2023

      Takk for din tilbakemelding om din erfaring med Neon54 Casino. Vi setter pris på at du har tillit til Neon54 Casino-lisensen og har en positiv opplevelse der. Vi beklager opplevelsen du hadde med kundeservice, og vi tar dette svært alvorlig. Vi har allerede kontaktet kasinoet for å løse dette problemet. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre tjenesten vår og håper å oppnå bedre resultater neste gang. Hvis du har flere tilbakemeldinger eller spørsmål, vennligst gi oss beskjed på [email protected].

      Med vennlig hilsen
      Ditt NorskeCasinopanett-team.

      0
  • Aimar, Aug 25 2023

    Nettsiden er brukervennlig, alt er plassert på en logisk måte og hvis du besøker den for første gang, er alt forståelig. Fargerik nettside, det gir deg lyst til å tilbringe mer tid her. Kundestøtten deres imponerte meg virkelig, de er så vennlige. Men herregud, det er bare problemer med bonuser som må bli forespurt manuelt hver gang, det er gammeldags.

    0
    • NorskeCasinopanett-team, Aug 28 2023

      Vi takker deg for tilbakemeldingen din om Neon54 Casino. Når det gjelder bonusprosessen, tar vi kommentarene dine svært alvorlig og har allerede kontaktet kasinoet og venter på deres svar. Takk for din ærlige tilbakemelding og for at du har valgt oss for din spillopplevelse.

      Med vennlig hilsen
      Ditt NorskeCasinopanett-team.

      0
  • Mart Luc, Sep 11 2023

    Selv om kundestøttechatten virker veldig vennlig, bruker de utrolig lang tid på å svare. Men jeg liker fortsatt dette kasinoet. Og selvfølgelig er en ulempe mangelen på en mobilversjon.

    0
    • NorskeCasinopanett-team, Sep 19 2023

      Takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for at du likte Neon54 kasinoet. Når det gjelder kundestøtte beklager vi ventetiden, og vi har allerede kontaktet kasinoets kundestøtte for å rapportere din klage. Vi setter pris på din tilbakemelding. Hvis du har flere spørsmål er det bare å ta kontakt.

      Ditt NorskeCasinopanett-team.

      0