LalaBet Casino

LalaBet Casino er en ny gamblingside med den beste samlingen av Live-spill i Norge. Her vil du ha et stort utvalg av gamblingspill fra kjente tilbydere, muligheten til å satse på sport, motta vanlige bonuser og tilleggsprivilegier med VIP-status.

Etter å ha vurdert arbeidet til LalaBet, fremhevet jeg de viktigste fordelene og ulempene ved nettcasinoer:

Fordeler:
  • Velkomstbonus opptil 2000 kr+ gratisspill på 50 kr;
  • Bonuser på 2. og 3. innskudd for kasinospill og sportsbetting;
  • VIP-program og spesielle kampanjer;
  • Turneringer fra de beste utviklerne;
  • Mer enn 500 Live-spill;
  • Stort utvalg av betalingsmetoder;
  • Kryptovaluta tilgjengelig.
Ulemper:
  • Innsatsen for noen bonuser er 40;
  • Når bonusen er aktiv kan du ikke spille spill med jackpot.

LalaBet er en av de beste gamblingsidene hvor du virkelig vil ha et bredt utvalg av spill å velge mellom, les denne anmeldelsen for å finne ut mer.

🏆 LalaBet Casino
LalaBet Casino
💻 Antall spill:3951+
🎁 Antall bonuser:7
💰 Velkomstbonus:10000 kr + Freebet 150 kr
💳 Minimum Innskudd:205 kr
💯 Tilbakebetalingsprosent:95%
LalaBet Casino Velkomstbonus Opptil 10000 kr + Freebet 150 kr
Opptil 10000 kr + Freebet 150 kr
Velkomstbonus

18+. Bare nye medlemmer. Min innskuddsbeløp kr250. Omsetningskrav på bonus x40. Bonus levetid 7 Days. Minimum odds Freebet x1,90.

Vilkår Gjelder

Grunnleggende informasjon

Leverandør:Pragmatic Play, Evolution Gaming, Wazdan, Nolimit City, BGaming, NetEnt, Yggdrasil Gaming, Spinomenal, QuickSpin, Push Gaming ... Se Alt
Innskudd Metode: Visa, MasterCard, Revolut, Jeton, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Dogecoin
Uttaksmetode: Visa, MasterCard, Revolut, Jeton, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Dogecoin
Tillatte land:Norway, Netherlands, Germany, Sweden, Austria, Brazil, Australia, New Zealand
Forbudte land:United States, Puerto Rico, American Samoa, Guam, Afghanistan, Algeria, Bahrain, Bangladesh, Belgium, Bhutan ... Se Alt
Godkjente valutaer:EUR, BRL, USD, CAD, NOK, PLN, AUD, DKK, MXN, NZD, JPY, KRW, CZK, SGD, HRK, HUF
Lisenser og tillatelser:Curaçao
Casino type: Krypto Casino, Live Casino, Mobil Casino, Nye Casino
Språk:English, German, Portuguese, Polish, French, Kazakh
Generelt inntrykk
0 Rangering
Leverandør 0 %
Innskudd og uttak 0 %
Casinospill 0 %
Casino Bonuser 0 %
Kundestøtte 0 %
Erklæring om annonsering: Noen av nettcasino og casinooperatørene som er omtalt på NorskeCasinopanett.com er våre partnere. Dette betyr at når en bruker går og gjør et innskudd til online casino siden ved å bruke lenken vår, kan vi motta en liten provisjon.

LalaBet Casino Velkomstbonus

Navn
Velkomstbonus
Bonus
Bonuskode
Få Bonus
LalaBet Casino bonus
LalaBet Casino
1 Innskudd
75% Opptil 2000 kr + Freebet 50 kr
Vilkår Gjelder
Details
Ingen kode kreves
LalaBet Casino bonus
LalaBet Casino
2 Innskudd
50% Opptil 3000 kr + Freebet 50 kr
Vilkår Gjelder
Details
Ingen kode kreves
LalaBet Casino bonus
LalaBet Casino
3 Innskudd
75% Opptil 5000 kr + Freebet 50 kr
Vilkår Gjelder
Details
Ingen kode kreves

75% Opptil 2000 kr + 50 kr Freebet Casino innskuddsbonus på LalaBet Casino

LalaBet Casino bonus

Excellent reputation 9.7/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus75% Opptil 2000 kr + 50 kr Freebet
Bonus Type Casino innskuddsbonus.
Min. deposit250 kr
Bonuskode
Ingen kode krævet
Bonusspill-
Satser40x
18+. For godt til å være sant, men det er det! Ta dine spesielle første 75 % opptil kr2000 + Freebet kr50 og øk fortjenesten din.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

50% Opptil 3000 kr + 50 kr Freebet Casino innskuddsbonus på LalaBet Casino

LalaBet Casino bonus

Excellent reputation 9.7/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus50% Opptil 3000 kr + 50 kr Freebet
Bonus Type Casino innskuddsbonus.
Min. deposit250 kr
Bonuskode
Ingen kode krævet
Bonusspill-
Satser40x
18+. Håndtert første bonus og vil nå ha mer? Ikke noe problem! Her er din andre innskuddsbonus 50 % opp til kr3000 + Freebet kr50 og øk fortjenesten din.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

75% Opptil 5000 kr + 50 kr Freebet Casino innskuddsbonus på LalaBet Casino

LalaBet Casino bonus

Excellent reputation 9.7/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus75% Opptil 5000 kr + 50 kr Freebet
Bonus Type Casino innskuddsbonus.
Min. deposit250 kr
Bonuskode
Ingen kode krævet
Bonusspill-
Satser40x
18+. For godt til å være sant, men det er det! Ta dine spesielle første 75% opptil kr5000 + Freebet kr50 og øk fortjenesten din.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

30% Opptil 2000 kr Casino innskuddsbonus (FREDAGS RELOAD) på LalaBet Casino

LalaBet Casino bonus

Excellent reputation 9.7/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus30% Opptil 2000 kr
Bonus Type Casino innskuddsbonus.
Min. deposit200 kr
Bonuskode
Ingen kode krævet
Bonusspill-
Satser40x
18+. Slapp av på fredag med en bonus på 30% opptil kr2000 for spillseksjonen. Tilgjengelig hver fredag (Spill) Min innskuddsbeløp kr200.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

100 Gratis Spinn (ONSDAGS GRATISSPINN) på LalaBet Casino

LalaBet Casino bonus

Excellent reputation 9.7/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus100 FS
Bonus Type Gratis Spinn.
Min. deposit500 kr
Bonuskode
Ingen kode krævet
Bonusspill-
Satser40x
18+. Gjør onsdagen ekstra gøy med 100 gratisspinn på ukens TOPP spill. Høyere innskudd – flere spinn. Tilgjengelig hver onsdag (Spill). Min innskuddsbeløp kr500.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

25% Live Casino innskuddsbonus (MANDAG LIVE RELOAD) på LalaBet Casino

LalaBet Casino bonus

Excellent reputation 9.7/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus25%
Bonus Type Casino innskuddsbonus.
Min. deposit200 kr
Bonuskode
Ingen kode krævet
Bonusspill-
Satser40x
18+. Motta din 25 % live casinobonus hver mandag og løft spillopplevelsen din til et nytt nivå.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

Anmeldelse av LalaBet Casino Norge

Official Website:lala.bet/no
Eier:Casbit Group N.V.
Etablert i:2023
LalaBet Casino startet sin virksomhet i 2023. Gamblingsiden fikk raskt et rykte som et pålitelig nettcasino som gir et trygt spillmiljø. Det er et stort utvalg av spill og Live underholdning, det er lukrative bonustilbud og ekstra privilegier for VIP-spillere. Støttetjenesten fungerer døgnet rundt, og gevinster kan mottas på kun 48 timer.

LalaBet Casino Sikkerhet

Det første jeg fokuserte på da jeg evaluerte LalaBet Casino var lovlighet og sikkerhet. I bunnteksten på hovedsiden til nettstedet er det informasjon om eierselskapet og tilgjengeligheten av en lisens. Jeg sjekket dokumentet – nettcasinoet har en lisens fra den velkjente regulatoren Gaming Curacao nummer 365/JAZ, dokumentet er utstedt til selskapet Casbit Group N.V., registrert i samme jurisdiksjon.

LalaBet Casino drives av Casbit Group N.V., og startet sin virksomhet i 2023. Operatøren eier 5 gamblingsider, og hver av dem har høye rangeringer, gode vurderinger og positive anmeldelser på uavhengige ressurser. Jeg har lest de siste kommentarene fra ekte spillere og har ikke funnet noen begrunnede klager på urettferdig spill eller problemer med å ta ut gevinster.

Sikkerheten til LalaBet Casino-spillere er sikret av kryptografisk teknologi for kryptering av data og betalinger. Et gyldig SSL-sertifikat leveres av Let’s Encrypt, en ledende leverandør av datasikkerhet på Internett. I tillegg vil jeg merke at spillplattformen overholder personvernreglene, AML og KYC. Alle disse dataene lar deg verifisere påliteligheten og sikkerheten til nettcasinoer.

LalaBet Casino Bonuser

Hos LalaBet Casino vil du ha et stort utvalg av bonuser for gambling og sportsbetting. Det finnes to typer velkomsttilbud – med vekt på spilldelen, og for bettingdelen. I tillegg er det bonuser for andre og tredje innskudd, spesielle bonuser for brukere av mobilapplikasjonen, vanlige kampanjer, cashback, turneringer fra operatørens partnere og et lojalitetsprogram med ekstra privilegier.

Casino velkomstbonus

Lalabet Casino Velkomstbonus

Hvis du aldri har spilt hos LalaBet Casino før, er en velkomstbonus med de beste betingelsene tilgjengelig for deg. For ditt første innskudd på 250 kr eller mer vil du motta 75 % opptil 2000 kr, pluss et gratisspill på sportsdelen verdt 50 kr. Bonusen kan brukes innen 7 dager, innsatsen er 40, og gjelder kun beløpet for bonuspenger. Minimumoddsen for begivenheter der et gratisspill kan brukes er 1,90.

Casino Bonus for andre innskudd

For et andre innskudd på 250 kr eller mer, kan nye spillere motta 50 % opptil 3000 kr, og et annet gratis sportsspill verdt 50 kr. Vilkårene for bruk av bonusen er standard – innsatsen er 40, vilkårene er 7 dager. Gratisspillet tildeles etter å ha mottatt bonuspenger; det kan brukes i arrangementer med odds på minst 1,90.

Casino Bonus for tredje innskudd

Det tredje innskuddet lar deg også motta en spesiell bonus. Sett inn minst 250 kr på spillekontoen din for å motta 75 % av dette beløpet, men ikke mer enn 5 000 kr. I tillegg til bonuspenger vil du også motta et gratisspill på 50 kr for sportsbegivenheter med odds på minst 1,90. Du har 7 dager på deg til å bruke og omsette bonusen, innsatsen er 40.

Hemmelige Bonuser Kun I Appen

LalaBet Casino oppfordrer spillere til å bruke en spesiell mobilapplikasjon for iOS og Android. Du kan laste ned applikasjonen på operatørens offisielle nettsted og logge på med brukernavn og passord. Applikasjonen vil vise tilleggsbonuser – insentiver for innskudd, gratisspinn og gratisspill med de beste omsetningsbetingelsene.

Monday Live Reload

Hver mandag kan du gjøre et innskudd på 200 kr og motta 25% som bonuspenger for å satse på Live Casino. Maksimalt bonusbeløp er 2000 kr, ekstra penger kan brukes innen 3 dager. Innsatsen er 40, innsatser i spill med en live dealer tas i betraktning med 10 % – det er viktig å huske på dette når du satser.

Onsdags Gratisspin

Gjør et innskudd på kr 500 eller mer på onsdag for å motta 100 gratisspinn på ukens beste spill. Hver gang et nytt spill velges, kan du finne ut navnet før du aktiverer bonusen Innsatsen for mottatte gevinster er 35, gyldighetsperioden for bonusen er 3 dager. Alle spill på den valgte spilleautomaten i uken teller 100 % mot omsetning.

Fredags Reload

En annen innskuddsbonus er tilgjengelig på fredager – med et innskudd på 200 kr kan du få 30% opptil 2000 kr som bonus. Penger kan brukes i alle spill i online spilleautomatseksjonen, med tanke på innsatsen på 100 %. Innsatsen gjelder kun for bonusbeløpet og er lik 40, omsetningsperioden er 3 dager fra det øyeblikket bonuspengene er kreditert.

Andre kampanjer og tilbud

LalaBet Casino har spesielle kampanjer for sportsbetting. Det er en egen velkomstbonus – et gratisspill på 500 kr for å fylle opp spillekontoen din med 250 kr, og 25 gratisspinn for spilleautomater på nett. I tillegg er det bonuser for andre og tredje innskudd, Multiboost Bonus, refusjon for tapte spill, superodds og en trekning for heldige spill. I tillegg arrangerer plattformen tippeturneringer med høye odds og premier på opptil 100 000 kr.

Når det gjelder spesialkampanjer for casino delen, har spillere tilgang til opptil 20 % cashback for spill på alle spill. Bonuspenger deles ut daglig, uavhengig av beløpet på dine innskudd, det maksimale tilbakebetalingsbeløpet er ikke begrenset, det er ingen omsetningskrav. Basert på min erfaring kan jeg si at dette er det beste cashback-tilbudet på moderne gamblingsider.

I tillegg arrangerer nettcasinoet regelmessig turneringer fra de beste utviklerne. Du kan delta i Drops & Wins og Drops & Wins Live fra Pragmatic Play med premiepotter på 24 000 000 og 6 000 000 euro. Wazdan tilbyr en premiepott på €1 000 000 for sin HalloWIN Drop-turnering. Smartsoft tilbyr en premiepott på €40 000 for Lucky Adventure-turneringen. Listen over aktive turneringer oppdateres jevnlig, slik at du kan spille spill fra forskjellige tilbydere og hente de beste premiepottene i Norge.

VIP-lojalitetsprogram

LalaBet Casino oppmuntrer aktive spillere ved å tilby dem VIP-status og ekstra privilegier:

  • VIP cashback lar deg få mer penger fra tapte spill;
  • Rakeback-bonus vil tillate deg å motta opptil 15 % av hver innsats.
  • VIP-oppgraderingsbelønninger er ekte gaver, opp til og inkludert en Ford Mustang Mach-E.
  • Lynraske vinnende utbetalinger lar deg motta penger umiddelbart.
  • VIP-sjefen vil gi den beste kundeservicen.
  • Spesialtilbud gir store bonuser med minimale innsatser.

Dette VIP-programmet ser definitivt attraktivt ut. Det eneste jeg skulle ønske å se i programbeskrivelsen er tydeligere forutsetninger for å få nye nivåer. For øyeblikket kan du finne ut hvor mange innsatser du må gjøre for å øke statusen din kun på din personlige konto – fremdriften vises som en skala med prosenter.

Omsetningskrav

LalaBet Casino bonuser har forskjellige betingelser for sirkulasjon av penger for omsetning og uhindret uttak av gevinster i sin helhet. Her er de viktigste:

  • Minimumsinnskuddet for å delta i kampanjen kan variere fra 200 til 500 kr.
  • Bruken av bonuspenger begynner etter salg av anleggsmidler.
  • Innskuddsbonuser tildeles med en innsats på 40, koeffisienten er kun gyldig for mengden av bonuspenger. Hvis du mottok 100 kr som bonus, uansett innskuddsbeløp, må du satse 100×40=4000 kr for å oppfylle omsetningskravet.
  • Gratisspinn tildeles med en innsats på 35, koeffisienten gjelder kun for den mottatte gevinsten. Hvis du brukte gratisspinn og vunnet totalt 50 kr, må du plassere innsatser på 50×35 = 1750 kr for å vinne tilbake.
  • Omsetningsperioden for velkomstbonusen er 7 dager, noe som ikke er mye, men jeg klarte å vinne tilbake bonuspengene i denne perioden uten problemer.
  • Omsetningsperioden for vanlige og spesielle bonuser er 3 dager; disse betingelsene er også gjennomførbare med tanke på de små beløpene til disse bonusene.
  • Når du oppfyller omsetningskravene, blir innsatser på spilleautomater på nett tatt med 100 %, i Live-spill – 10 %, i andre spill (bordspill, videopoker) tas ikke med i det hele tatt.
  • Når bonusen er aktiv, kan du ikke plassere innsatser i spill med jackpotter.
  • Maksimal innsats med en aktiv bonus er 10 % av det totale belønningsbeløpet.

Jeg legger merke til at alle bonusbetingelser og omsetningskrav er beskrevet i detalj for hver bonus. Les dem nøye før du benytter deg av tilbudet – dette vil tillate deg å få maksimalt utbytte av bonusen og ta ut gevinstene dine i fremtiden uten problemer.

Hvordan registrerer jeg deg hos LalaBet Casino og får en bonus?

For å motta velkomstbonusen fra LalaBet Casino, må du opprette en konto. Jeg brukte bokstavelig talt 2 minutter på registrering, og jeg er klar til å beskrive stadiene for deg:

  1. Klikk på Registrer deg øverst til høyre på siden.
  2. Skriv inn din e-postadresse, passord, velg valuta.
  3. Gjenta e-posten din, skriv navnet ditt og oppgi postadressen din.
  4. Velg kjønn, fødselsdato, skriv inn telefonnummer.
  5. Motta en bekreftelseskode via SMS og skriv den inn i et spesialfelt (du kan hoppe over dette trinnet).
  6. Velg din casino- eller sportsbonus i et nytt vindu.
  7. Du vil bli omdirigert til Innskudd-seksjonen – velg en betalingsmetode, angi ønsket beløp, og følg ytterligere instruksjoner på skjermen.

Nå er det bare å vente på at betalingen skal behandles og bonusen krediteres – det tar ikke mer enn 10 minutter, jeg ventet bare 3 minutter. I tillegg legger jeg merke til at for raskere registrering kan du bruke Google-, Facebook- eller Telegram-kontoer – dette alternativet er tilgjengelig i første fase.

LalaBet Casino Innskudd og Uttak i Norge

Hos LalaBet Casino vil du ha et stort utvalg av betalingsmetoder for ditt innskudd:

  • Visa – for betalinger fra 100 til 20 000 kr
  • MasterCard – for transaksjoner på kr 250 til 22 500
  • Revolut – for betalinger fra 250 til 8 000 kr
  • N26 og Jeton – for transaksjoner verdt fra 250 til 50 000 kr
  • Google Pay – for betalinger fra 200 til 8 000 kr
  • Kryptovaluta – for innskudd fra 200 til 50 000 kr
Innskudd Metode
Visa MasterCard Jeton Bitcoin Bitcoin Cash Ethereum Litecoin Dogecoin
Uttaksmetode
Visa MasterCard Jeton Bitcoin Bitcoin Cash Ethereum Litecoin Dogecoin

Jeg legger merke til at listen over tilgjengelige kryptovalutaer inkluderer 12 elementer, de mest populære er Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Tron. Uavhengig av valg av betalingsmetode vil innskuddet krediteres umiddelbart etter betalingsbekreftelse, og uten provisjon fra nettcasinoet.

For å ta ut penger kan du bruke de samme betalingssystemene som du gjorde innskudd gjennom. Du må først bestå en KYC-sjekk og bekrefte kontoen din. Minste uttaksbeløp tilsvarer 40 euro (ca. 500 NOK). Maksimal betaling er opptil 5 000 euro per uke og 20 000 euro per måned (henholdsvis ca. 60 000 og 235 000 kroner). Gjennomsnittlig tid for å motta gevinstene dine er 48 timer, tatt i betraktning behandlingen av forespørselen, er det ingen provisjoner.

LalaBet Casino spill og programvare

Lalabet Casino Spill

Samlingen av spill på LalaBet Casino inkluderer mer enn 4000 gamblingunderholdninger. Det finnes moderne spilleautomater på nett, klassiske spilleautomater, RNG bordspill, rulett, baccarat, blackjack og poker med live dealere, spill med jackpotter, etc. Programvaren er levert av 62 leverandører, basert på min erfaring kan jeg anbefale spill fra disse utviklerne:

  • Pragmatic Play
  • Wazdan
  • BGaming
  • Betsoft
  • Relax Gaming
  • Play’n Go
  • Gaming Corps
  • Push Gaming
Pragmatic Play Evolution Gaming Wazdan Nolimit City BGaming NetEnt Yggdrasil Gaming Spinomenal QuickSpin Push Gaming Play’n GO Evoplay Entertainment Relax Gaming Thunderkick Ezugi BetSoft Red Tiger Gaming Playson 1x2Gaming Belatra Games BF Games Big Time Gaming Booming Games Endorphina Fugaso Habanero Leander Games MrSlotty Platipus Gaming Tom Horn Gaming

Mange underholdninger kan spilles i demo-modus; alle spill er tilgjengelige for spill med ekte penger. Jeg legger merke til at siden har et praktisk filter for hovedspillkategoriene og leverandørene, slik at du raskt kan finne underholdningen du trenger.

Spilleautomater

Hos LalaBet vil du ha et utvalg av 3400 spilleautomater med forskjellige temaer, bonusfunksjoner og spillmekanikk. Å spille spilleautomater på nett er enkelt – begynn å snurre hjulene og vent på at en vinnerkombinasjon skal vises på spillefeltet. I alt deres mangfold anbefaler jeg først og fremst å evaluere slike spill som 9 Coins Grand Platinum Edition (Wazdan), Merge Up (BGaming), Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).

LalaBet Casino spillSpill med jackpot

Hovedtrekket til jackpotspill er sjansen for å vinne en stor sum penger selv med minimale innsatser. Denne samlingen av spill inkluderer rundt 100 underholdning, inkludert online spilleautomater, øyeblikkelige spill og Crash-spill. De mest populære av dem er Sugar Rush (Pragmatic Play), Temple Tumble (Relax Gaming).

Rulett

Av de 120 RNG-bordspillene som er tilgjengelige på LalaBet Casino, er omtrent 30 forskjellige versjoner av rulett. Dette er et godt utvalg av bordspill – det finnes klassiske versjoner av rulett med standardspill, og det finnes alternativer med tilleggsbonuser.

BlackJack

I bordspillseksjonen finner du rundt 30 versjoner av blackjack, ikke inkludert Live Casino-bordene. Poenget med spillet er å score flere poeng enn dealeren, men ikke mer enn 21. I tillegg kan du i noen spill få utbetaling for ekstra innsats.

Baccarat

Dette er det enkleste spillet med høye odds, du trenger bare å gjette hvem som vinner spillet med 8 eller 9 poeng – banken eller spilleren. I tillegg, hvis du gjetter trekningen, vil du motta betaling til en høyere odds.

Andre casino spill

Utvalget av spill hos LalaBet Casino er ikke begrenset til dette – det er utmerkede alternativer for online poker, videopoker, lotterier og Crash-spill. For å utvide spillopplevelsen din anbefaler jeg å prøve underholdning som 5 Card Poker (Kingmaker), Dota Hi-Lo (Kingmaker), Joker Poker (Wazdan), Bingo Power (Belatra).

LalaBet Live Casino

Lalabet Live Casino

Live Casino er din mulighet til å besøke et ekte spillrom uten å forlate hjemmet ditt. I disse spillene deler dealeren ut kort fra en ekte kortstokk og snurrer et ekte ruletthjul, og du kan se spillet gjennom en høykvalitetssending. Samlingen av Live-spill på LalaBet Casino imponerte meg – mer enn 500 underholdninger fra 11 leverandører er publisert her.

LalaBet Casino på mobil og nettbrett

LalaBet Casino mobilDu kan spille på LalaBet nettcasino fra hvilken som helst mobilenhet – du kan bruke smarttelefonen eller nettbrettet ditt basert på iOS eller Android, og hvilken som helst installert nettleser. Spillsiden bruker HTML5-teknologi for å optimalisere grensesnittet for små skjermer med berøringskontroller. Samtidig får du tilgang til alle spillene som er i desktopversjonen og spiller uten å miste kvaliteten på grafikk og lyd.

Separat bemerker jeg at på den offisielle nettsiden kan du laste ned en spesiell applikasjon. Å bruke et slikt program lar deg ikke bare spille selv med en svak Internett-tilkobling, men gir også ekstra beskyttelse for kontoen din. I tillegg vil LalaBet-applikasjonen tilby deg ekstra bonuser med bedre betingelser. Grensesnittet til et slikt program er nesten ikke forskjellig fra mobilversjonen og er veldig enkelt å bruke.

LalaBet Casino Kundeservice

LalaBet Casino tilbyr en av de beste kundetjenestene, supportoperatører jobber 24/7. Det er to måter å kommunisere på:

  • send e-post til [email protected] – du kan beskrive problemet i detalj og legge ved de nødvendige filene (for eksempel et skjermbilde), spørsmålet vil bli besvart innen 30 minutter;
  • nettprat – du trenger ikke å vente lenger enn 2-3 minutter på svar; det er en spesiell knapp i hovedmenyen på nettstedet.

Jeg likte både responshastigheten og lederens ønske om å gi så mye informasjon som mulig på et enkelt spørsmål. Chat-operatører svarer stort sett på engelsk, men ved behov vil du bli byttet til en spesialist med norskkunnskaper.

Support email:

[email protected]

LalaBet Casino Restriksjoner

LalaBet følger strengt lovene og kravene til Curacao-regulatoren, så det er noen begrensninger for å spille på plattformen. Bare personer på 18 år og eldre har lov til å registrere seg og spille for ekte penger; uttak er kun mulig etter å ha bestått en KYC-sjekk.

I tillegg er visning av nettstedet og tilgang til underholdning begrenset til innbyggere i land med forbud mot gambling, inkludert innbyggere i Afghanistan, Kina, Pakistan, Tyrkia, Portugal, etc.

Konklusjon om LalaBet Casino

LalaBet Casino ga meg hyggelige inntrykk av å spille på plattformen. Jeg sjekket lisensen, forsikret meg om at gamblingsiden var pålitelig, jeg satte pris på enkel registrering og innskudd, kundeservice og hastigheten på uttak av midler. I tillegg ble jeg imponert over spillsamlingen – det er et virkelig godt utvalg av gamblingunderholdning fra topputviklere, så du er garantert en variert spillopplevelse.

Når det gjelder bonuser, er det et utmerket utvalg av kampanjer, ikke bare for casino spill, men også for sportsbetting. Bonusbetingelsene er ikke de enkleste, men akseptable; i det minste spilte jeg tilbake velkomstbonusen uten problemer, og kunne motta hele gevinsten. I tillegg vil jeg legge merke til et stort utvalg av betalingsmetoder – i tillegg til bankkort og overføringer kan du bruke e-lommebøker og kryptovaluta her, dette er veldig praktisk.

Author: Lars Hansen
Casino Ekspert

Last Updated: feb 16, 2024

(5 votes)

LalaBet Casino FAQ

1

Ja, Lalabet Casino opererer lovlig i Norge og bruker en anerkjent lisens fra Curacao-regulatoren.

2

Ja, Lalabet Casino tilbyr et utviklet bonussystem til nye og lojale spillere. Du mottar velkomstbonuser for dine 3 første innskudd, eksklusive bonuser for bruk av mobilapplikasjonen, vanlige bonuser på mandag, onsdag og fredag, og du kan også delta i VIP-programmet.

3

Ja, du kan bruke kryptovaluta hos Lalabet Casino for innskudd og uttak av gevinster. Kasinoet fungerer med følgende kryptovalutaer: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin og Dogecoin.

4

Hvis du bruker bankmetoder, må du bekrefte kontoen din for å kunne ta ut gevinstene dine. Hvis du bruker kryptovaluta til å sette inn og ta ut penger, kan du forbli anonym og trenger ikke å gjennomgå identitetsverifisering.

5

Lalabet Casino gir spillere tilgang til et bredt utvalg av spill. Du kan velge mellom et bredt utvalg av spilleautomater, jackpotspill, rulett, blackjack og baccarat-alternativer, samt andre interessante spill.

Trygge Nettcasinoer i Norge

Casino
Anmeldelse
Bonus
Betalingsmetode
Besøk
1
needforspin casino logo
NeedForSpin Casino Anmeldelse

Excellent reputation 9.5/10

300% Opptil 10000 kr + 300 Free Spins Velkomstbonus

18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Fullstendige vilkår og betingelser gjelder
Visa MasterCard Skrill Bank Wire Transfer Neteller Neosurf
2
wildz casino logo
Wildz Casino Anmeldelse

Excellent reputation 9.6/10

100% Opptil 5000 kr + 200 Free Spins Velkomstbonus

18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Fullstendige vilkår og betingelser gjelder
Visa MasterCard
3
lemon casino logo
Lemon Casino Anmeldelse

Excellent reputation 9.5/10

Opptil 6000 Kr + 200 Free Spins Velkomstbonus

18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Fullstendige vilkår og betingelser gjelder
Bitcoin Bitcoin Cash Litecoin Ethereum Dogecoin Visa

Leave a feedback of LalaBet Casino

  • Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere!