iBet Casino

iBet Casino er et nytt nettcasino som åpnet i 2021 og opererer lovlig i Norge. I tillegg til et stort utvalg av spill, aksepterer gamblingsiden sportsspill. Casinoet har mange fordeler for å spille for ekte penger, men er det noen ulemper? Dette er spørsmålet vi skal prøve å finne svar på.

Jeg har utført en detaljert test av iBet slik at du selv kan bestemme om du skal spille på dette casinoet. I min anmeldelse vil du finne ut hvor mange spill det er på siden, hvilke bonuser som tilbys til nye og eksisterende spillere, og tilgjengelige betalingsmåter i Norge.

Fordeler:
  • Seriøs MGA-lisens;
  • Spill og sportsbetting;
  • Velkomstbonus opptil 10 000 NOK;
  • Mange kampanjer og turneringer;
  • Daglig cashback 5 % og rakeback 0,2 %;
  • VIP-lojalitetsprogram.
Ulemper:
  • Kryptovalutaer støttes ikke.
🏆 iBet Casino
iBet Casino
💻 Antall spill:1500+
🎁 Antall bonuser:5
💰 Velkomstbonus:10 000 Kr
💳 Minimum Innskudd:100 kr
💯 Tilbakebetalingsprosent:96%
iBet Casino Velkomstbonus Opptil 10 000 Kr
Opptil 10 000 Kr
Velkomstbonus

18+. Bare nye medlemmer. Minsteinnskudd: 100 kr. Maksimal tillatt innsats mens du spiller med bonusen din er 50 kr. Det tildelte bonusbeløpet må omsettes 40 ganger innen 30 dager. Bonusen kan bare brukes på spilleautomater. Bordspill, Live Casino og spill i andre kategorier er ikke tillatt.

Vilkår Gjelder

Grunnleggende informasjon

Leverandør: Evolution Gaming, NetEnt, Play’n GO, QuickSpin, Pragmatic Play, Yggdrasil Gaming, PariPlay, Big Time Gaming, Fantasma Games, Kalamba Games ... Se Alt
Innskudd Metode: Visa, MasterCard, Neosurf
Uttaksmetode: MuchBetter
Tillatte land:Norway, Finland, Canada, Sweden
Forbudte land:Afghanistan, Algeria, Angola, Bahrain, Belgium, Bulgaria, China, Cuba, Denmark, Eritrea ... Se Alt
Godkjente valutaer:EUR, USD, CAD
Lisenser og tillatelser:Malta Gaming Authority
Casino type: Live Casino, Mobil Casino, Nye Casino
Språk:English, French, German, Norwegian, Spanish, Hindi, Finnish, Norwegian
Generelt inntrykk
0 Rangering
Leverandør 0 %
Innskudd og uttak 0 %
Casinospill 0 %
Casino Bonuser 0 %
Kundestøtte 0 %
Erklæring om annonsering: Noen av nettcasino og casinooperatørene som er omtalt på NorskeCasinopanett.com er våre partnere. Dette betyr at når en bruker går og gjør et innskudd til online casino siden ved å bruke lenken vår, kan vi motta en liten provisjon.

iBet Casino Velkomstbonus

Navn
Velkomstbonus
Bonus
Bonuskode
Få Bonus
iBet Casino bonus
iBet Casino
1 Innskudd
100% Opptil 1000 Kr
Vilkår Gjelder
Details
Ingen kode kreves
iBet Casino bonus
iBet Casino
2 Innskudd
50% Opptil 2000 Kr
Vilkår Gjelder
Details
Ingen kode kreves
iBet Casino bonus
iBet Casino
3 Innskudd
50% Opptil 7000 Kr
Vilkår Gjelder
Details
Ingen kode kreves

20 Free Spinn (Turbo torsdager) på iBet Casino

iBet Casino bonus

Excellent reputation 9.5/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus20 FS
Bonus Type Gratis Spinn.
Min. deposit250 kr / € 25
Bonuskode
ingen kode kreves
Bonusspill-
Satser40x
18+. Turbo torsdagers gratisspinntilbud er gyldig hver torsdag fra kl. 12:00 til neste fredag kl. 23:59 (CEST-tid).
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

30 Free Spinn (SpinMania’s gratisspinn festival) på iBet Casino

iBet Casino bonus

Excellent reputation 9.5/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus30 FS
Bonus Type Gratis Spinn.
Min. deposit250 kr / € 25
Bonuskode
ingen kode kreves
Bonusspill-
Satser40x
18+. SpinManias nyttårsfestival-kampanjen er gyldig mellom 05.07.23 – 14.07.23.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

5% daglig Cashback + 2% Rakeback (iCash) på iBet Casino

iBet Casino bonus

Excellent reputation 9.5/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus5% daglig Cashback + 2% Rakeback
Bonus Type Cashback Bonus.
Min. deposit-
Bonuskode
ingen kode kreves
Bonusspill-
Satser-
18+. Denne iCash-kampanjen Vinn på hvert spinn er gyldig fra 24.09.2021 kl. 18:00 CET til 31.12.2023 kl. 23:30 CET.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

80 Gratis Spinn (Sunday Funday) på iBet Casino

iBet Casino bonus

Excellent reputation 9.5/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus80 GS
Bonus Type Gratis Spinn.
Min. deposit20 €
Bonuskode
Ingen kode kreves
BonusspillCash Bonanza, Big Bass Splash
Satser40x
18+. Sett inn minimum €20 på søndag og få 40 gratisspinn på  Cash Bonanza + 40 gratisspinn til på Big Bass Splash på mandag klokken 12:00. Søndagens gratisspinn vil bli kreditert automatisk med ditt innskudd, og de resterende 40 vil krediteres den påfølgende dagen (mandag klokken 12:00).
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

Anmeldelse av Ibet Casino Norge

Official Website:ibet.com/no-NO
Eier:Claymore Malta Limited
Etablert i:2021
Lisens:

Malta Gaming Authority

Jeg ønsker å starte nettcasinotesten ved å studere lovligheten av aktiviteten. Eieren av casinoet er Claymore Malta Ltd, som er registrert på Malta på adressen: “64 Excalibur” Triq B.Bontadini, BKR 1737 Birkirkara. Aktiviteter utføres under lisens MGA/B2C/748/2019. Jeg vil si med en gang at den maltesiske lisensen er en av de mest autoritative i Europa, fordi registraren beskytter spillernes rettigheter. Å få en slik lisens er ikke så lett, fordi du må oppfylle en rekke kriterier.

Du kan spille i casinoet via den offisielle nettsiden; det er ingen nedlastbare programmer. Det finnes separate språkversjoner for Norge, Finland, Canada, India, New Zealand og andre land, som kan avvike fra hverandre i bonuser, kampanjer og turneringer. Grunnleggende informasjon om casinoet finner du på hovedsiden og i bunnteksten på siden. Husk å sjekke ut Vilkår og betingelser hvis du planlegger å spille for ekte penger.

Som jeg allerede har sagt, i tillegg til spill, aksepterer gamblingsiden spill på sport. Flere dusin idretter er tilgjengelige, blant dem er det største antallet arrangementer representert innen fotball, tennis, basketball, volleyball og e-sport. Nesten alle typer spill aksepteres, inkludert Live-modus. Separate kampanjer med bonuser er tilgjengelig for sport.

iBet Casino Sikkerhet

Hovedbekreftelsen på sikkerheten ved å spille på nettcasinoer er Malta Gaming Authority-lisensen. Denne lisensen utstedes etter en grundig gjennomgang av gamblingsiden og garanterer bruk av pålitelig programvare. Casinoprogramvaren leveres direkte fra utviklerne, så casinoansatte og tredjeparter kan ikke endre RTP til deres fordel.

En annen viktig bekreftelse på sikkerheten til spillet er SSL-kryptering av spillernes personlige opplysninger. Selvfølgelig brukes noen kundedata til å lage personlige kampanjer, men tredjeparter kan ikke få tilgang til dem. Betalinger gjøres på nettsidene til betalingssystemene.

Casinoet har mulighet til å sette grenser på innskudd og spilletid på siden, samt selvekskludere i en viss periode. Spillesiden gir regler for ansvarlig gambling.

iBet Casino Bonuser

Nettcasinoet tilbyr et godt utvalg av bonuser, som presenteres separat for casino, Live Casino og sportsbetting. Hvis en bonus mottas for et casino, kan den ikke brukes til sportsbetting, og omvendt.

Casinobonuser gis først og fremst for innskudd. Hver belønning har sine egne omsetningsregler, som jeg anbefaler å studere før du deltar i kampanjen.

Velkomstbonus

Ibet Casino Velkomstbonus

iBet Norge tilbyr nye spillere én av to velkomstbonuser. Ikke glem at du kun kan motta en slik bonus, og det er forbudt å registrere deg på nytt for en annen bonus.

Casinoets velkomstbonus gis for de første 3 innskuddene:

  • Første innskudd – 100 % opptil 1000 NOK
  • Andre innskudd – 50% opptil 2000 NOK
  • Tredje innskudd – 50 % opptil 7 000 NOK

Den totale velkomstbonusen kan være på 10 000 kr. Størrelsen på hvert innskudd må være fra 100 CZK.

Velkomstbonusen for sportsspill gis for de to første innskuddene:

  • Første innskudd – 100 % opptil 1000 NOK
  • Andre innskudd – 50% opptil 2000 NOK

Bonusen for sportsbetting overstiger ikke CZK 3000, og minimumsbeløpet for å motta bonusen er CZK 100.

Gratisspinn på søndager

For hvert innskudd på CZK 300 eller mer på søndag, får spillere 40 gratisspinn i spilleautomatene Forge of Olympus og Gates of Olympus. Bonusen for den første spilleautomaten krediteres på søndag, for den andre – på mandag.

Vær oppmerksom på at denne bonusen kun er tilgjengelig for spillere fra Norge.

Cashback og rakeback

Hver iBet-spiller kan aktivere et iCash-bonuskort på sin personlige casinokonto. Etter dette tildeles følgende vanlige bonuser:

  • Cashback 5% på casinotap
  • Rakeback 0,2 % av totale innsatser på spilleautomater

I henhold til vilkårene for iCash-kortet kan brukeren ta ut fra 5 euro. Når du beregner cashback og rakeback, er det kun spill med ekte penger som tas i betraktning.

Jeg vil gjerne gjøre deg oppmerksom på det faktum at casinoet har en annen cashback under vilkårene i lojalitetsprogrammet.

Omsetningskrav

Velkomstbonuser for casinoer omsettes med et omsetningskrav på x40. For eksempel, hvis en spiller mottok en bonus på 1 000 kroner, må han sette innsatser på 40 000 kroner for å satse fullt ut. Belønningsperioden er 30 dager, maksimumsprisen er 50 CZK. Denne bonusen omsettes utelukkende på spilleautomater.

Velkomstbonuser for sportsbetting må brukes 7 ganger i arrangementer med odds på 2,0 eller mer. Maksimal innsatsbeløp bør ikke overstige 30 % av bonusen, og omsetningsperioden er 30 dager.

Gevinster fra gratisspinn på søndager og mandager omsettes også med en innsats på x40 i 30 dager.

Andre kampanjer og tilbud

Gamblingsiden arrangerer jevnlig turneringer for registrerte spillere. Da denne anmeldelsen ble skrevet, var det to tilgjengelige turneringer: Spinn for vinn og Non-Stop Drops & Races.

Spinn for vinn-turneringen holdes på 1×2 Network-spill og består av 4 etapper med forskjellige poengsystemer. Brukeren trenger bare å spille for ekte penger i visse spilleautomater og samle poeng. Førsteplassen i turneringen vinner 7500 kr, og det er 50 premieplasser totalt.

Non-Stop Drops & Races-turneringen har en enorm premiepott på 40 000 000 kroner. Denne turneringen tilbyr 3 typer kampanjer med forskjellige poengsystemer: Non-Stop Drops, CashDays og Playson Short Races. Premiefondet er delt på måned, men spillernes oppgave forblir den samme: Jo mer du spiller spilleautomater for penger, jo større er sjansene for å vinne turneringen.

VIP-lojalitetsprogram

iBet Casino har sitt eget lojalitetsprogram for aktive spillere kalt iClub. Alle brukere som trenger å spille for ekte penger så mye som mulig blir medlemmer av denne klubben. Plasser spill og samle poeng som bestemmer ditt VIP-nivå.

I henhold til vilkårene for lojalitetsprogrammet mottar brukere bonuser:

  • Ukentlig cashback på opptil 20 % for Live Casino og sportsspill uten omsetningskrav
  • Eksklusive turneringer og gaver hver sesong
  • Spesielle økte odds for enkelte sportsbegivenheter
  • Økende uttaksgrenser
  • Dedikert manager for VIP-spillere

Jo flere innskudd du gjør til casinoet og innsatser, jo flere verdifulle gaver mottar du!

Hvordan registrerer jeg deg hos iBet Casino og får en bonus?

Du vil ikke kunne motta ekte gevinster og bonuser med mindre du oppretter en personlig konto hos iBet Casino. Registrering er en enkel prosedyre som tar 2-3 minutter og består i å fylle ut et skjema med personopplysninger. Bare registrerte spillere kan bruke hele katalogen med tjenester for gamblingsider.

Registrering på casinonettstedet består av følgende trinn:

  1. Klikk på Åpne konto-knappen øverst til høyre på siden
  2. Skriv inn login, passord, e-post og telefonnummer
  3. Skriv inn ditt bostedsland, kontovaluta, fødselsdato og bosted
  4. Motta koden via SMS til telefonen og skriv den inn på nettsiden

Uten bekreftelse på registrering på telefonnummer, vil du ikke kunne opprette en konto. Jeg ser på dette som en liten ulempe ved casinoet, fordi spilleren kanskje ikke er helt sikker ennå på at han vil spille her for penger, men han må bekrefte telefonnummeret.

Innlogging til din personlige casinokonto utføres via e-post og passord. Jeg anbefaler umiddelbart å fylle ut den gjenværende personlige informasjonen i profilen din som ikke ble spesifisert under registreringen. Alle spillere på casinosiden må identifisere seg ved å sende et bilde av deres ID-kort, førerkort eller annet dokument som bekrefter deres identitet. For å bekrefte ditt bosted kan det hende du trenger et bilde av en kvittering for betaling av strømregninger, og noen ganger må du også oppgi et utdrag fra bankkontoen som ble brukt til spillet.

En casino spillers personlige konto er ganske enkel og grei. Vennligst merk i bonusdelen: du må godta vilkårene og betingelsene for en bestemt kampanje og deretter gjøre et innskudd for å motta denne bonusen. Det er forbudt å bruke flere bonuser samtidig.

iBet Casino Innskudd og Uttak i Norge

Jeg testet betalinger på iBet Casino, og jeg kan si at det er ganske praktisk å fylle på kontoen din og ta ut penger på siden. Nettcasinoet tilbyr følgende betalingsmetoder:

  • Visa og Mastercard
  • JetonCash
  • MiFinity
  • MuchBetter
  • Astropay
  • Flykk
Innskudd Metode
Visa MasterCard Neosurf
Uttaksmetode
MuchBetter

Minste innskuddsbeløp er 10 euro, uttaksbeløp er 20. Maksimale transaksjonsgrenser avhenger av det valgte betalingsinstrumentet og spillerens aktivitet i lojalitetsprogrammet. Innskudd gjøres umiddelbart, men uttak må vente opptil 3 virkedager.

For å fylle på kontoen din på casinonettstedet, logg inn på din personlige konto, åpne Innskuddsseksjonen og velg riktig betalingsmetode. Vær oppmerksom på at denne metoden må brukes for ytterligere uttak av penger hvis det ikke er et forhåndsbetalt kort. Deretter må brukeren angi innskuddsbeløpet og konto- eller lommebokdetaljer for debitering av midler. Sjekk betalingsopplysningene dine og bekreft transaksjonen.

For å ta ut penger fra et casino, åpne den aktuelle delen på din personlige konto, velg et betalingsinstrument og angi uttaksbeløpet. Ikke glem at du må ta ut penger etter å ha satset aktive bonuser, ellers vil de bli kansellert. Skriv inn kontonummeret eller den elektroniske lommeboken som midlene skal mottas til.

Det er ingen casinoprovisjon for betalinger, men den kan belastes av den valgte betalingsmetoden.

iBet Casino spill og programvare

Ibet Casino Spill

iBet-katalogen består av mer enn 2000 spill av forskjellige typer fra 50+ programvareutviklere, inkludert Playson, Quickspin, Betsoft, Habanero, Oryx, Pragmatic Play, Red Rake, Wazdan, BTG og andre. Disse selskapene har lenge etablert seg i iGaming-industrien og samarbeider utelukkende med pålitelige casinoer. Hvert spill kjører på en tilfeldig tallgenerator, så ingen kan påvirke resultatene.

Evolution Gaming NetEnt Play’n GO QuickSpin Pragmatic Play Yggdrasil Gaming PariPlay Big Time Gaming Fantasma Games Nolimit City Playson Push Gaming Relax Gaming Sthlm Gaming Storm Gaming Tom Horn Gaming Wazdan Red Tiger Gaming

I casinokatalogen har jeg fremhevet separate kategorier av spill.

Spilleautomater

iBet spilleautomatkatalogen er ganske stor, selv om mange norske casinoer har et mye større antall spilleautomater. Brukere tilbys forskjellige typer spilleautomater, enkelt sortert i kategorier:

  • Populær
  • Nye spill
  • Utvalgte
  • Joker spill
  • Bonuskjøp
  • Dropper og vinner
  • Megaways

Spilleautomater kan også sorteres etter programvareutviklere. Dette filteret gjør det mye enklere å velge et spill hvis du ikke vet hvor du skal begynne å spille.

Nettstedets casino automater imponerer med variasjonen. Du kan spille de enkleste 777 spilleautomatene med minimale tekniske egenskaper, samt unike videoautomater med premiefunksjoner. Selv om de grunnleggende reglene for de fleste spill er identiske, kan det være flere runder og viktige funksjoner som må læres før du spiller.

Alle spilleautomater er tilgjengelige gratis uten registrering. Demomodusen er flott for å lære spillereglene uten å risikere å tape ekte penger.

Spill med jackpot

iBet Casino SpillDet er ingen egen seksjon for spill med jackpotter på siden, men ved å søke etter “Jackpot” fant jeg flere titalls slike spilleautomater. Du kan spille Joker Jackpots, Ozwins Jackpots, Jackpot Fortunes og andre.
Vær oppmerksom på at spilleautomater tilbyr forskjellige typer jackpotter. I noen spill akkumuleres jackpotter fra spillernes innsats og øker stadig, mens det i andre spill spilles faste jackpotter. Sørg for å studere vilkårene og betingelsene for jackpottrekningen. Noen ganger, for å kvalifisere seg til jackpotten, må en spiller bruke alle linjene eller gjøre maksimal innsats.

Roulette

Nettcasinoet tilbyr spillere opptil 30 versjoner av rulettspillet. Ikke bare de vanlige typene spill er tilgjengelige, som europeisk og amerikansk rulett, men også andre versjoner: Roulette Nouveau, Maxi Roulette, Turbo Roulette, Chinese Roulette. Hver roulette har sine egne regler og funksjoner som du må gjøre deg kjent med før du starter spillet.

BlackJack

På gamblingsiden finner du mer enn 40 typer blackjack-spill. Du kan spille Double Exposure BlackJack MH, Blackjack Neo, 21+3 Blackjack, 6in1 Blackjack, Buster Blackjack og andre. Blackjack krever at du samler 21 poeng ved å bruke kortene dine så raskt som mulig, men noen versjoner av spillet har tilleggsregler.

Baccarat

Det er opptil 10 versjoner av baccarat-spillet tilgjengelig i casinoet. Dette er begge standardversjoner av spillet og Baccarat Deluxe, Top Plus Baccarat, Magic Baccarat osv. Baccarat er et kortspill der spillere samler kort og kan påvirke resultatet med sine handlinger.

Andre casino spill

I iBet Casino-katalogen fant jeg andre typer spill:

  • Video poker
  • Fotballsimulatorer
  • Aviator
  • JetX
  • Plinko
  • Mines
  • Craps

Blant disse spillene er videopoker det vanligste. Du kan spille Joker Poker, Deuces Wild, Texas Holdem og andre versjoner av spillet der det ikke er noen reelle motstandere. Dette betyr at for hver kombinasjon av kort deles det ut en gevinst.

iBet Live Casino

Ibet Live Casino

Nettcasinoet tilbyr et godt utvalg av livespill av følgende typer:

  • Rulett
  • Black Jack
  • Game Show
  • Baccarat
  • Poker
  • Monopoly

Live Casino bruker programvare fra kun tre utviklere: Evolution, Pragmatic Play og Pariplay. Dette er kjente selskaper i bransjen som har egne studioer med live dealere i forskjellige land. Spillebordene sendes på sidene til dette casinoet. Spillerens skjerm viser det faktiske spillet der han spiller mot dealeren eller andre deltakere.

Gamblingsiden tilbyr sendinger av høy kvalitet. De fleste forhåndsvisninger av spill viser innsatsgrenser. Som oftest inviteres kunder til å plassere spill fra 0,01 eller 0,1 euro, og den maksimale innsatsstørrelsen kan noen ganger nå 15 000 euro. Live Casino kan ikke spilles gratis, kun for ekte penger.

iBet Casino på mobil og nettbrett

iBet Casino mobiliBet Casino har en adaptiv versjon av siden for smarttelefoner og nettbrett. Du kan få tilgang til siden fra mobiltelefonen din for å spille spilleautomater og bordspill, delta i kampanjer og turneringer og ta ut penger. Funksjonaliteten til mobilversjonen av nettstedet er den samme som den stasjonære.

Mobilcasinoet støttes av enheter som kjører iOS, Android og Windows operativsystemer. Nettcasinoet åpner direkte i nettleseren uten å installere applikasjoner. Nettstedets grensesnitt tilpasser seg skjermdiagonalen til gadgeten din.

iBet Casino Kundeservice

Nettcasinoet har et hjelpesenter hvor du selvstendig kan finne svaret på spørsmålet ditt. Men hvis dette mislykkes, kontakt support i Live Chat. Først må du skrive navn og e-post, hvoretter et vindu åpnes for å kommunisere med støttelederen.

Jeg vil gjerne si at kvaliteten på casino kundeservice er ganske høy. Ledere reagerer umiddelbart og prøver virkelig å hjelpe deg med å løse problemet ditt. Det er ingen andre måter å kontakte støtte på.

Support email:

[email protected]

iBet Casino Restriksjoner

Når du spiller på casinonettstedet, følg reglene og begrensningene beskrevet i Vilkår og betingelser-delen. Uvitenhet om slike regler fritar ikke spillere fra ansvar hvis de brytes.

Vær oppmerksom på følgende casino restriksjoner:

  • Registrering på casinoet er kun tilgjengelig én gang ved fylte 18 år
  • Katalogen over tjenester og tilbud kan variere for forskjellige land
  • Én velkomstbonus er tilgjengelig per datamaskin, IP-adresse og husholdning
  • Bonuser omsettes ikke i noen spill – sjekk vilkårene og betingelsene for bonusene
  • Du kan gjøre innskudd og ta ut penger med kun dine egne betalingskort og kontoer
  • Spillere kan ikke nekte identifikasjon på casinoet
  • Det er forbudt å spille på siden ved å bruke tredjepartsprogramvare

Spill på casinoet innenfor reglene for å sikre en langvarig spillopplevelse!

Konklusjon om iBet Casino

iBet Casino har mange fordeler, så jeg kan anbefale dette nettcasinoet i Norge! Først av alt vil jeg merke meg at casinoet har en MGA-lisens. Ikke mindre viktige fordeler som casinoet har er mange bonuser, cashback, lojalitetsprogram og vanlige turneringer.

Jeg fant ingen vesentlige ulemper med casinoet. Jeg kan bare merke meg fraværet av kryptovalutaer for raske og anonyme betalinger på siden.

Etter å ha studert iBet Casino Norge, må du selv bestemme om du trenger å spille i dette casinoet!

Author: Lars Hansen
Casino Ekspert

Last Updated: feb 16, 2024

(5 votes)

Ofte stilte spørsmål

1

Lisensiert fra den anerkjente jurisdiksjonen til Malta sikrer en sikker spillopplevelse på iBet Casino. Du kan spille for penger lovlig, ta ut gevinster og være sikker på at din personlige informasjon er beskyttet uten å bekymre deg for svindel. SSL-kryptering gir ekstra spillsikkerhet.

2

Det er mer enn 2000 gamblingspill i casino katalogen. Brukere har tilgang til mange spilleautomater med 3, 5 og 7 hjul, enkel og moderne grafikk, samt ulike premiefunksjoner. Gamblingsiden har flere dusin bordspill. Brukere kan spille live-spill etter å ha registrert seg og gjort et innskudd.

3

Ja, casino sportstipping er tilgjengelig for spillere. iBet-gamblingsiden har dusinvis av sporter, sportsligaer og mesterskap fra hele verden. Mange arrangementer sendes direkte. I sportsbetting-seksjonen kan du motta separate bonuser.

4

Registrering på casinoet utføres i 3 trinn. Først legges spillerens for- og etternavn, e-post, påloggingspassord og telefonnummer inn. Deretter må spilleren oppgi detaljert personlig informasjon og godta reglene for gamblingsiden. Personopplysninger må bekreftes for å bestå identifikasjonsprosedyren, uten hvilken det er umulig å ta ut gevinsten.

5

Nordmenn kan bruke følgende betalingsmåter: Visa, Mastercard, MiFinity, MuchBetter, Interac, samt standard bankoverføring. Husk at samme metode brukes for innskudd og påfølgende uttak. Hvis ingen av de foreslåtte betalingsmetodene passer deg, kontakt casinostøtten.

6

Nye iBet Casino spillere kan få en velkomstbonus på opptil 10 000 kr, som er en god start å spille. For å motta denne bonusen må du gjøre 3 innskudd fra 100 kroner, for hvilke belønninger på 100 %, 50 % og 50 % gis.

7

Nei, casinoet har ikke en app. Du kan spille fra smarttelefoner og nettbrett i mobilversjonen av iBet Casino. Spilleren trenger bare å gå til nettleseren på mobilenheten og åpne gamblingsiden. Casinoet støttes på mobile gadgets med Android, iOS og Windows.

Trygge Nettcasinoer i Norge

Casino
Anmeldelse
Bonus
Betalingsmetode
Besøk
1
needforspin casino logo
NeedForSpin Casino Anmeldelse

Excellent reputation 9.5/10

300% Opptil 10000 kr + 300 Free Spins Velkomstbonus

18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Fullstendige vilkår og betingelser gjelder
Visa MasterCard Skrill Bank Wire Transfer Neteller Neosurf
2
wildz casino logo
Wildz Casino Anmeldelse

Excellent reputation 9.6/10

100% Opptil 5000 kr + 200 Free Spins Velkomstbonus

18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Fullstendige vilkår og betingelser gjelder
Visa MasterCard
3
lemon casino logo
Lemon Casino Anmeldelse

Excellent reputation 9.5/10

Opptil 6000 Kr + 200 Free Spins Velkomstbonus

18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Fullstendige vilkår og betingelser gjelder
Bitcoin Bitcoin Cash Litecoin Ethereum Dogecoin Visa

Leave a feedback of iBet Casino

  • Lykke Jegeren, Oct 16 2023

    Jeg har fremdeles ikke kunnet ta ut pengene etter at kontoen min ble verifisert! Og kundestøtten svarer ikke på meldingene mine.

    0